Internet Gör Mig Hatar Min Man

En annan dag en annan online inlägg av någon som blir föreslagna till av skywriting. Eller en flash mob. Eller en lapp på jumbotron. Och sedan när blev bröllop bli ett jäkla Broadway-show ?

Jag tror att den sista spiken i kistan för min crankiness kom förra veckan när jag såg den ovan. Ett par i Wisconsin tog lektioner och genomförde den scenen...du vet DEN scenen från... Dirty Dancing . På deras bröllop. Att införliva deras bröllopsfest. Och bland annat HISS, människor! Ärligt talat, det är nog för att göra mig vill slå min man torg i könsorganen som han aningslöst klockor fotboll medan man äter en påse chips. Men varför?

Jag skrev ett inlägg för ett tag sedan om min ganska besatt men super ohälsosamma måste kika över staketet. Jag har alltid undrat om gräset är grönare på andra sidan i varje del av mitt liv, leva med vad jag har döpt ett allvarligt fall av Ally McBeal Syndrom (allvarligt – var att ungen NÅGONSIN nöjd?).

Och sedan kom interwebs. Finns det ett bättre sätt att köra själv nötter än att bli en voyeur in i allas liv runt omkring dig? Du kan gå att söka om du vill men Internet kommer gärna mata dig en stadig diet av "Alla andras Liv Är så Perfekt Som En Hot Fudge Sundae Men Din Är Men En Intetsägande Banan" på en daglig basis.

När jag såg den Dirty Dancing video som jag tänkte, "You' ve gotta f*kung skojar med mig. Vem gör vad?" Och då tänkte jag, "Hej, dessa killar är faktiskt riktigt bra." Och sedan, "Why did no one put baby in the corner ändå?" Hej, jag kan inte redogöra för om mina tankar gå. I slutet, när jag kom över min Judgy McJudginess, slutade jag upp med, "Eh, mer makt till 'em."

Jag är en hopplös romantiker i hjärtat. Min man – inte så mycket. Jag har ofta sagt till honom att jag önskar att vi kunde förändra vår historia. Från en bit av ett speciellt engagemang för att ett bröllop dag som började med en igensatt toalett och en flod av avloppsvatten som rinner genom vår lilla LA lägenhet, det var allt annat än en saga. I slutet, men det är vår berättelse. Och ingen kan ta det ifrån oss. Är det okonventionella? Fan, ja. Men det är en som vi kan berätta för våra barnbarn och få ett gott skratt på en dag.

Låt oss inse det en del folk. Om du behandlar världen till en Broadway show på ditt bröllop dag, var annars måste du gå? För har du inte redan slå i taket av kyla? Naturligtvis, dessa kommer att vara folk som hantverk perfekt julkort, baby tillkännagivandet, och göra kön avslöja parterna fylld med "Pinteresting" saker till sina gäster att göra att göra resten av oss ser ut som totala idioter.

Så, ja, ibland får mig att hata min man. Men sedan inser jag hur ridonkulous det är allt. Jag inser att det är dags att dra ur kontakten från nätet och lyssna i stället för att mitt liv, där jag kan fånga hubbar spela boll i trädgården med pojkarna, eller rensa hängrännor, eller ringa samtal för arbete.

Han kan inte röra sig som Swayze men han är en jäkligt bra kille. Så gå med mig, inte du, i enstaka dator rena så att vi kan omfamna det som är verkligt och låt resten blekna bort...åtminstone för en liten stund.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar