Insurance Co Uppmanar Dig att Hantera Stress, Förnekar Påståendet

Lyckligtvis erbjuder dig några praktiska tips på hur man känner igen stress: tipoffs är " snabb andning eller spända muskler "som, du har rätt, är hur jag kände när jag var i telefon med dig för att fråga varför du inte skulle täcka en icke-narkotiska smärtstillande medel vi hade hittat som fungerar! Tack för att du hjälper mig att förstå hur jag känner när jag är rasande.

Jag är glad att du, försäkringsbolag, är välvilligt inställd till människor med kroniska sjukdomar. Du förstår att pågående hälsoproblem kan vara mycket svårt och att minska stress är nyckeln till att hantera dem . Ibland efter att ha gått till läkaren med min man, vi skulle känna mig väldigt stressad eftersom anspråk för neurolog eller ortoped skulle få förnekas, till synes helt slumpmässigt! Men vi tog din sex-session workshop om att arbeta för en positiv förändring, och nu har jag mer klarhet när det gäller de små steg jag måste ta för att engagera attorney general i vår dispyt över min medicinska anspråk. Tack!

Också, tack för att påpeka att kvinnor, osjälviska förvaltare, måste för att ta hand om sig själva också. I din Web-post att du frågar, " Vad som Händer Under Som Superhjälte Cape ?" Jag ska berätta för er! Det är en bröstpump! Att jag var tvungen att betala för, eftersom du sa att det var täckt och sedan du sa det var inte täckt!

Lyckligtvis, du erbjuda goda råd om hur man ska hantera stress. Den första är att identifiera exakt vad det är som orsakar stress i ditt liv . Jag är glad att du föreslog detta eftersom tills jag tänkte på det, jag visste inte riktigt som berget förnekade påståenden och timmar av samtal och brev-skrivning var anledningen till att jag nu har högt blodtryck och en ryckning i ena ögat.

Nu när jag har upptäckt att jag är glad att ta ditt råd om att förvalta mina pengar för att minska finansiell stress, som, säg, en typ av finansiell stress som kan komma från ett oväntat förnekade ER besök påstå!

Hur som helst, för att sammanfatta, tack för din omtanke om min hälsa och mitt välbefinnande. Tack för dina webbplatser, kan jag leta efter sätt att minska stress i mitt liv, som för ett medel försöker verkligen, verkligen svårt att aldrig gå till läkare.

foto: flickr/CyboRoZ

ADVERT

Lägg till din kommentar