Istället för nyårslöften, Prova Nya Året Avsikter

Vänta på den elliptisk tränare på gymmet i januari är ett skämt. Vilket är anledningen till att jag inte längre fattar beslut om att gå till gymmet längre. Det är något så lämmelaktiga om att göra resolutioner med alla andra. Om jag vet att de kommer att vara tillbaka till att äta sina känslor framför HBOGo av februari, det som gör att jag tror att jag kommer att vara annorlunda?

Flera år sedan jag forskat varför resolutioner är så svårt att hålla sig för Ladies' Home Journal . Det bästa råd jag hittat är från tränare Marian Baker författare Vakna Inspirerad: Bränsle Friskare Framgång och Älskar Livet som Du är Tänkt att Leda . Baker säger "vi är luftkonditionerade att förklara resolutioner om något som är" fel "eller" måste vara fast' ...resolutioner ofta utgår från att döma, kritiska energi och en klick av skuld." Så många av våra resolutioner runt omvandla våra kroppar—och vi använder oss av kritik och skuld som klubbar som till prod våra kroppar till underkastelse. Varför är vi så fruktansvärt för oss själva?

Baker är en fläkt Nytt År avsikter över resolutioner . Så istället för "jag kommer att gå till barre klass varannan dag och de dagar som jag inte går till barre klass jag kommer att köra tre mil" (inte för att jag någonsin har försökt att lösa det—nej, inte jag), vad sägs om "jag tänker flytta min kropp mer eftersom det känns typ bra att dansa eller springa eller gå en rask promenad"? Och försök inte att amoeboid trofozoit dig när du faller utanför vagn, som vi alla oundvikligen kommer. Vi gör avsikter i stället för resolutioner eftersom det är mycket lättare att gärna hålla vårt ord att personen i våra huvuden som vill det bästa för oss, snarare än att sinnet är oändligt tortera drill sergeant.

Vilket leder mig verkligen till den enda lösningen värt att göra: Vara trevligare för dig själv. Det är det. Jag lovar att försöka om du gör det.

P. S. Om du behöver en anledning att sluta gymmet, jag har två som är bra för dig: Fitbit och Jillian Michaels. Lägg till MyFitnessPal och du har fått ett fitness plan som faktiskt fungerar. Och inte vänta på maskinerna på gymmet.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar