4 Personer Som Jag Alltid Ser I Kassan Linje

Jag står i mataffären kassan linjer en hel del. Vilja, hela tiden . Över och över och över igen. Jag bor med fem människor av manligt kön, och allt de gör är att bryta grejer och konsumera. Och konsumera. Sedan konsumera lite mer. Tvål, bröd, rakhyvlar, juice, toalett papper, ost, kyckling, tylenol, pretzels. Äta. Bajs. Upprepa. Jag lager kylskåp, lager skafferiet, lager badrumsskåp. Jag går till sängs, tillräckligt välfylld. Jag vaknar upp och POFF! De är alldeles tom. Högt I Ho! Högt i ho! Är det tillbaka till butiken jag gå!

Och då ska jag stå i kö vid utcheckning linje. Och jag väntar. Och vänta. 20 artiklar eller mindre? Ha. Det är roligt, jag har 20 poster ensam som kom från samma mejeri fall. Men hey, det är inte allt dåligt, eftersom det ger mig gott om tid att ta del av de tidskrifter. Just nu kan jag tala om för dig vilken kändis ser illa ut i en baddräkt, som är tillbaka i rehab, hur man gör en killer sommaren pasta sallad, och den nuvarande kostnaden för en fyra-pack batterier, nötkött jurkey, och Jordnöts M&Ms.

Står i kassan också linjer ger mig gott om tid att tänka. Och titta runt. Och att tänka på de människor jag ser runt på. Och de tycks alltid vara det samma...

1. De Unga Älskare Kille. Andas in. Wow. Han luktar fantastiskt, eller min näsa har blivit så vana vid att barn avföring, som vem som helst som helt enkelt duschar doftar fantastiskt. Hans skor är blanka, han är renrakade, hans skjorta är skarp på manschetter, hans leende strålade så starkt att det nästan gör ont i mina ögon. Han köper en bukett blommor, några goda choklad, och ett Kännetecken kort. Den här killen är helt ha sex ikväll. Han blygt leende på mig, jag kommer tillbaka med en stum stare, för sömnbrist för att bilda ett riktigt ord. Jag kan inte ens hantera ett svagt "Hej." Jag är säker på att han tror att jag är hans mammas ålder. Jag gawk igen, och jag ber, BE, så att mina ögon kan förmedla följande; "DUDE. Ta en ordentlig titt på mig. Titta SVÅRT. Inte med det. Med dina ögon. Detta är det få som ser ut som nio månader senare. Det är inte snyggt, eller hur? Lyssna pal, jag vill inte se dig här i ett år, sover gå ner blöja gången, på telefonen med ditt skrikande fru, knacka mig på axeln och fråga om jag vet var bröstvårtan cream är. Fick det? Nu mars din kåta heiny hela vägen tillbaka till apoteket och plocka upp några kondomer för Guds skull. Stjälkselleri. För hennes njutning."

Han rör sig inte. Skam. Han är fortfarande singel, och uppenbarligen inte behärskar kvinna öga läsa ännu. Han kommer. Ohhh kommer han någonsin. Åtminstone vet jag om bröstvårtan grädde är så jag kan hjälpa honom nästa gång vi träffas.

2. Den Part Som Grupp. Millennials, tre killar och tre tjejer, alla okopplad men nyfiken. De är klädd i slitna jeans, North Face henleys, cross-body messenger väskor, flip-flops, och luktar svagt av god ogräs. De köper två fall av micro-bryggt craft beer, fryst pizza, vispad grädde, en burk honung, ett par burkar röd sprayfärg, och Twister. Spelet, inte filmen. Jag ser i vart och ett av sina ansikten, med fokus hungrigt, nästan desperat. Ingen chans i helvetet att de kan öga läsa ännu, men jag ger det en chans ändå. "Snälla, snälla, snälla... för att den kärlek, ungdom, ta mig med dig. Jag kan diket dessa barn i ca 20 minuter och vara gratis. Jag har inte varit på en hänsynslös rasar i nästan ett decennium. Vart du än går och vad du än gör, ta mig med dig. Jag vet att jag ser visserligen tant, och en housecoat bort från din farmor, men jag lovar att jag kan vara roligt. Och som bonus! Jag vet människor. Viktiga människor, som poliser, domare, och även borgmästaren. Lita på mig. Vad ogudaktiga problem vi komma in, jag kan ta oss ur. Vänligen. Jag är redo."

3. Den Ömma Farmor. Hon är pensionerad, med mjuka grå hår och ljus rosa läsglasögon fastkedjad runt halsen. Hon är köpa katt mat, kaffe-och väskor, och en fryst TV middag. Hennes barn är vuxna, nu spridda runt om i landet, hennes barnbarn utspridda runt om i världen. Hon ger mig en gång, och jag rustar för "Wow, du har händerna fulla kommentar! "Men hon håller sig lugn. Jag ser mig fast i hennes ögon, och hon håller min blick. Detta är olika tror jag. Hon måste haft, alla pojkar. Hon har varit där, gjort det och vet vad man INTE ska säga. Just nu är hon minns den, hennes blick går bredvid mig så hon kan minnas stunder tydligt i hennes sinne. Vi får ögonkontakt. Hon kan ögat att läsa. Naturligtvis kan hon! Jag stannar upp, släppa det kaos i mitt barn, och ser in i hennes ögon. Vi tyst converse.

"Jag är så trött. Jag kan inte göra det här längre."

"Jag vet att det är svårt, riktigt svårt. Jag gjorde det när karikatyrerna var på bara en morgon i veckan!"

"Det slutar aldrig. Den nöd, som städning, matlagning, gnällande. Det slutar aldrig."

"Du kan göra det. Och det kommer att sluta. Och nej, jag tänker inte säga att du är gonna miss i dessa dagar, men du kommer att missa dessa dagar. Du kommer blinka och sedan shoppa ensam, med ingen att laga mat till. Du kan göra detta. Du har en vacker familj. Du gör ett bra jobb momma. Det är värt det."

"Tack för att du inte säger att jag kommer att sakna dessa dagar. Jag vet att det är värt det."

Jag ler tillbaka mot henne, tacksam och visar bra attityd och betala för mina grejer.

4. De Tjugo-Någonting Tjej. Jag kände faktiskt hennes första. Inte för att hon rörde vid mig, men eftersom hennes blick var så nedlåtande kuvertering, det praktiskt taget drog ner min hals. Hon kom upp i raden bakom mig, perfekt wardrobed i en ren svart skift klänning, bälte för hennes arbetsdag ser ut, men snygg nog att ta in henne i kväll. Redovisat en Tory Burch tote, franska välskötta naglarna, rakat benen, inte en wisp av hår på sin plats, hon var urtypen av "jag är tjugo-något som, jag har ett bra jobb, och jag har helt min skit tillsammans." Hon skulle köpa en petite filet, sparris och en flaska dyr pinot noir, förmodligen på väg för att tillgodose " unga älskare kille.' Hon var allt jag inte var, och hon fick mig att känna det. Under tiden jag var i kast med post-partum hysteri, jonglering en tre månader gammal i mina armar som försöker att äta lunch genom min tröja, en annan grabb var i härdsmälta läge, och en annan unge, tja, jag hade förlorat honom tillbaka i glass gången, och för närvarande skriker hans namn. Jag var smutsiga, utmattad, brutalt överväldigad, och om provocerad kunde gå från noll till grät i ungefär .3 sekunder. Filet flickan var tyst straffa mig, och sade med sin bländning, "Herre, hjälp mig men jag kommer aldrig att vända sig till denna moder, helt ovårdad, hennes barn smutsig, gnäll, och ouppmärksam, bär stämmer och lunch färgade kläder, köpa chicken nuggets. Som aldrig kommer att bli mig." Hon hade tagit mig ner snabbt, och jag hade inget svar, efter tre barn och min quick-witted i hjärnan bank var slut. Jag körde hem från mataffären som dag snyftande fett tårar hela resan, och undrar, som många mammor gör, hur hamnade jag här och kommer jag någonsin att komma ut?

Åh, ja. De unga älskare kille, en gång i tiden.

Relaterade inlägg: De 10 Budorden i mataffären

ADVERT

Lägg till din kommentar