I badrummet

Evan badrum vanor har blivit irriterande förutsägbar på sistone. Och irriterande förutsägbar, jag menar borderline upprörande.

Om vi är hemma, en restaurang eller en väns hus, nu sätter sig alla ner för att börja äta är oundvikligen samma ögonblick som jag hör är "Mamma, jag måste bajsa." Ja, han är fem år gammal, men jag är inte ett stort fan av skrubbning skid märken av underkläder, så jag väljer att följa mitt kära barn till toaletten. Ber om ursäkt för det visuella.

Hur som helst.

Vi har nyligen var ute på middag när de, som ett urverk, som servitrisen placerade min tallrik framför mig, Evan meddelade att hans mage att göra ont, och nej, han kunde inte vänta. Så, iväg till toaletten tågade vi, hand i hand.

Jag minns inte att vår exakta samtal i badrummet just i kväll, men jag kan intyga att det faktum att det var väldigt mycket om bajs, bajs och inget annat än bajs. Men till skaran av kvinnor som samlades i kö för att vänta på toaletten efter mig, knackar otåligt som jag hollered "vi är nästan klar här!!!", Jag misstänker att det lät en hel del som något annat. Något mycket roligare.

"Skynda dig, älskling. Jag skulle verkligen vilja äta min middag medan det fortfarande är varmt."

Grymta.

Grymta.

Grymta.

"Är du klar ännu ? Komma på. På allvar."

Grymta.

Fniss.

Grymta.

"Skynda dig, min kärlek, Jag menar det. Nästa gång, du kommer att behöva göra det ensam, jag bryr mig inte hur rörigt det är."

Grymta.

"Jag är verkligen förlora min aptit här, älskling."

Grymta.

Grymta.

Grymta.

"Vi gör inte detta igen. Jag menar det den här gången. Sluta skratta och KONCENTRERA sig!!!"

Grymta.

GRYMTA.

" Äntligen . Låt oss få städas upp och gå och äta. Jag svälter."

Fniss.

For the record, det var inte bra för mig.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar