Varför jag är Team Top Ark — Oavsett Vad Du Säger

Det är något som mina barn gör att jag bara inte förstå. Det förbryllar mig mer än dem som inte vill bära en päls när det är -12 grader utanför, och varför det är så svårt att äta skorpa av en grillad ostmacka.

De behöver inte använda ett övre blad.

Jag märkte detta första gången när de var små och flyttade till stora sängar. Jag skulle tvätta lakan, göra sängen bara så, vika och stoppa undan tills sängen såg ut som om Martha Stewart hade ett finger med i det. Jag gjorde detta eftersom min mamma gjorde det för mig och det var något så tillfredsställande som ligger i en nygjord säng.

Också, det gör att jag känner mig som det finns en känsla av ordning i shitsstorm känd som mina barns rum.

Men jag skulle gå in i deras rum för att hitta det översta arket klungade på botten av sängen, för att sedan gå vidare till att arbeta upp en svett på att försöka få platt ark trevlig och spänd igen. Om jag inte kan stå tanken av att ha ett ark klungade runt mina ben och fötter på natten, hur kan de stå känslan av det? Varför finns de inte att njuta av denna upplevelse som jag gjorde? Vad är det som händer?

Inte bara det, H äg kan de inte som barriär mellan sin kropp och sitt täcke eller filt?

Jag förstår inte det här sättet att sova.

Varje gång jag skulle hitta mig själv att gräva i djupet av sin säng, skulle jag inte bara hitta gömda skatter, men de skulle berätta för mig att de bara inte gillar det översta arket eftersom det inte hålla på.

Jag ignorerade dem, för hur kan det vara? Jag är ett fan av det översta arket. Det räddade mig om varma nätter när jag inte kan tänka på att tas upp, men holy shit jag kan inte bara ligga där utan något på toppen av mig om jag vill somna . Jag bokstavligen inte kan.

Jag behöver en liten sak där. Är inte alla så här?

Jag tror inte det.

Enligt en artikel på Idag mina barn är inte ensam. I själva verket, Jesse Lynne Harte, 22, nyligen beslutat att ställa in spela in direkt om hur millennials har dödat det översta arket genom att twittra: "jag vet inte en enda tusenåriga som använder ett. Övre blad är ålderdomliga. Detta är bara sanningen."

Tweet gick viral, och folk instämde i att komma överens eller oense med sin hållning. Medan artikeln gör några punkter om varför platt ark är meningslösa bitar av tyg, liksom det faktum att de lägger extra arbete för oss samtidigt som det gör sängen och kan få klungade upp på natten, är jag Team #Flatsheet alla jävla sätt.

Jag menar, jag är inte en tusenårig, men det är inte poängen. Poängen är att det översta arket är en lysande uppfinning och jag är inte komplett utan det. Det räddar mig från att behöva tvätta mitt täcke och filtar varje vecka. Jag bara pop ut örngott, remsor av lakan och vi är i verksamhet, baby. Hur är det för ett liv hack?

Om jag var tvungen att tvätta mitt täcke varje jävla vecka skulle jag ha till pension som den enda personen i mitt hus som inte tvättservice.

Men vänta, nu när mina barn är tonåringar och kan göra ett skit åt sig själva, de tar sin topp lakan utanför sängen efter en natt av att försöka co-sova med det — vilket betyder att jag måste tvätta sina hjälparen eller täcke varje vecka. Vilket betyder att jag faktiskt har pensionerad eftersom de kan göra för att självframkallade svårigheter på egen hand eftersom jag är för upptagen med att leva mitt liv EFTERSOM jag ANVÄNDER EN ÖVRE ARKET.

Sakta men säkert på att de kommer tillbaka till höger sida min sida och får gå med #teamflatsheet innan nästa tisdag rullar runt och det är dags att tömma den sängar.

Jag menar, om vi ska säga knulla det till något, borde inte det vara jävla monterade blad? Dessa saker är en riktig smärta i röven.

På andra tankar, för jag skulle inte kunna leva utan det heller, det är värt smärtan som är det, och tanken på att ligga på en säng med ett överdragslakan inte sätta på sig ordentligt, mycket mindre utan en, gör mig krypa.

Kallade mig för gamla, kalla mig traditionell, säger att jag är waisting min tid, jag bryr mig inte, jag gillar mina lakan. Alla av dem.

Vad är din känsla om detta mycket viktiga ämne?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar