Jag är Inte En Dålig Mamma Bara För att jag inte Gör Bathtime Kul

Jag surfar Pinterest häromdagen och det kom till min kännedom att det finns hela bloggar som ägnas åt att uppfinna nya och allt mer komplexa sätt att göra bathtime inte om att bada. Som människor sätter sina barn i badkaret för skojs skull. Som en aktivitet .

Jag förstår inte detta.

Som förälder, jag hatar allt som har att göra med bathtime. Det är en ändlös kamp om makten, en skit visa riggade med ilska-inducerande landminor, en enda stor röra, och det är bara riktigt jäkla tråkigt att sitta där för att se till att ingen dödar sig själva. Du kommer aldrig någonsin hitta mig fylla min tub med twee Instagram-kan sopor och söker ursäkter för att sätta mina barn i badkaret när de faktiskt inte behöver ett bad. Ja, det är tanken bakom dessa bloggar: TIMMAR av tentordningen bathtime kul...eftersom man sitter på en hård toalett lock eller plattor på golvet medan mitt barn förintar badrummet och soggies ned till oigenkännlighet är definitivt hur jag vill spendera min dag.

Varför kan inte ett badkar bara vara ett badkar? Jag menar, jag är inte totalt Scrooge. Jag ger mina barn badleksaker. Vissa av dessa saker är under kontroll, dock. Jag talar invecklade teman och glödande vatten och korgar av hemmagjord slem som hänger från taket. Det är löjligt. Bathtime kan bara vara för bad. Det är okej. Ditt barn behöver inte Pinterest -värdig underhållning varje sekund av varje dag. I själva verket, skulle de förmodligen dra nytta av att vara tvungen att improvisera och använda sin fantasi en gång i tiden, snarare än att ha allt hand-cut och som är anpassade till deras infall. I den andan, här är de 5 mest löjliga bathtime aktiviteter jag KOMMER INTE att försöka med mina barn:

1. Trädgårdsarbete Badkar . Detta badkar är född i ett allvarligt dilemma. Någon tot ville trädgård, men det var vinter tid. Vad är en mamma att göra? Varför, färgämne badkar vatten grön och sedan fylla den med grytor, skoflar, konstgjorda blommor, falska blad, trädgårdshandskar, faktiska frön, och speciellt "badkar smuts," naturligtvis. Jag skulle gått med Chia Pet för $500, Alex, men jag är en taskig mamma som tycker att förstöra ditt hus i namn av sensoriska spela är för suckers, så lyssna inte på mig.

2. Älskar Tema Sensoriska Badkar . Alla hjärtans Dag närmar sig snabbt och det är inget som säger jag älskar dig som ett badkar som faktiskt innehåller bokstäverna L, O, V, och E. Färgämne som vatten rosa och sedan dumpa i en påse av Dollar Store finaste skum hjärtan och falska rosenblad. Det finns så många möjligheter för ditt barn att så småningom skit en polyester blomma det finns inget sätt hon kunde någonsin känna sig oälskad. Om din man också gillar att tugga på falska rosor, har du tur! Per den ursprungliga inlägget: "Detta badkar är något som vem som helst kan ta del av och kan lätt bli modifierade för en vuxen."

3. Jello Badkar Ocean . Täcka ditt badkar i blå hallon Jello och hålla en massa fisk leksaker i den, för att sedan sätta dina barn i baddräkter och hålla dem i det. Låt dem gå nutso, sedan tvätta ditt badkar, alla dina barns leksaker, dina barn, deras baddräkter, handdukar, väggarna, golvet, dina kläder, ditt hår, hunden, huset, världen. NOPE.

4. Saft Badkar . Gör saft i badkar eftersom, tja, jag kan faktiskt inte komma på en enda anledning till att göra detta. Saft i köket fungerar alldeles utmärkt för oss. Vi brukar sluta med något som vi faktiskt gillar att dricka och njuta av. Men, visst. Varför inte flytta kök aktiviteter ut i köket och göra det i stället i ett kar av gult piss vatten omgiven av skum cut-outs? Det kommer att vara långt mer problem än det är värt, men det kommer att bli massor av Likes på Instagram.

5. Old MacDonald Had A Farm Badkar... . Jag säger "...Bad", eftersom detta är allvarligt att nå. I princip kan du färga vattnet rött. Eftersom lador. Du lägger lite halm hattar på dina barn (praktiskt badkar slitage, natch) och då är du bara kasta en plast barn och djur i det. Japp. Du kan bara låta dem leka med barn på golvet i vardagsrummet, men varför när det kan vara så mycket mer av en smärta i röven? Kom ihåg: ditt föräldraskap är bara så bra som din förmåga att över komplicera saker och ting, så gör livet svårt.

Relaterade inlägg: Bento Box Lösning

Det här inlägget först sprang på Mommyish. Läs mer här .

ADVERT

Lägg till din kommentar