#ImNoAngel Är Tillbaka Och Kvinnor Delar Kick Ass Bilder

"Jag har inte alltid älskat min knölar, bulor, celluliter..."

Lane Bryant har varit att kvinnor känner sig sexig för år, genom att ge oss kläder som vi faktiskt kan passa in. År 2015 kommer de lanserade #ImNoAngel kampanj och de har använt den för att sprida kroppen-pos kärlek ända sedan dess.

Detta år har de andas nytt liv i kampanjen genom att dela meddelanden från kvinnor som har lärt sig att älska huden de är i — bara så det är. De är med hjälp av en kampanj, och raw-bilder från kvinnorna själva för att sprida ett budskap — din kropp är vacker. Och de är att uppmuntra kvinnor att delta.

Modell, kropp-pos-aktivist och alla runt awesome människa Ashley Graham deltar:

"Sanningen är att jag har fått tillbaka fet, jag har fått färna gnugga," säger Graham. "Om du bor med något — jag vet inte, ett par decennier — typ du bara börja med att säga 'jag älskar dig'."

"Sanningen är, att du inte vakna upp varje morgon känslan inspirerande", fortsätter hon. "Sanningen är att jag vaknar upp på morgonen och känner mig inte mitt bästa. Jag har fått klumpar och ojämnheter på ställen som jag inte för 10 år sedan. Sanningen är, att jag har lägre magen fett — och jag gillade det."

När samhället försöker hela tiden tala om för dig att det är något fel med dig eftersom du bära extra vikt, enkel handling som att älska dig själv är revolutionerande. Det är omvälvande. Och den ger ett klart budskap till andra kvinnor: DU ÄR VACKER OCKSÅ. En en-storlek-passar-alla-standarden för skönhet är dumma, tråkiga och helt enkelt inte sant.

En annan kvinna som går med i #ImNoAngel utmaning är Orange Är Det Nya Svarta Skådespelerskan Danielle Brooks.

"Sanningen är, att jag har bristningar. Jag har alltid hade bristningar, säger hon. "På mina armar, mina lår, min mage. Och det är okej . Sanningen är att jag har fått kärlek handtag. Det har tagit mig mycket lång tid att acceptera dem och älskar dem.

"Om du älskar dig, tro mig du hjälper någon annan att älska sig själva också."

Förutom att dela inspirerande berättelser, Lane Bryant är även att samla in pengar till Jag Är B. E. A. U. T. I. F. U. L.™ en icke-vinstdrivande dedikerade till att bygga självkänsla och ledarskap i unga flickor och kvinnor. Företaget är matchande donationer, upp till $100,000, för hela kampanjen.

Hashtag #ImNoAngel på Instagram ger upp några fantastiska bilder och inspirerande historier också.

"Det är dags att komma ut ur din komfortzon och oförskräckt dela ditt bästa jag. Vi vågar dig att fånga din sanna essens – och bilden av förtroende och skönhet – sedan dela och hashtag #ImNoAngel," Lane Bryant förklarar. "Låt oss visa varandra, och nästa generation, vilka starka, vackra kvinnor ser ut."

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar