Jag förlorar mitt hår?!?

Jag är inte säker på hur samtalet började, exakt. Jag måste ha gjort några mindre lämnas kommentar refererar till vad jag trodde var självklart. Så uppenbart att det var inte alls djupgående nog för att ens komma ihåg. Men, för min man, det var en stund kommer han aldrig att glömma. Du säger att jag är tappa mitt hår? ?? Jag skrattade, första uppriktigt och sedan nervöst. Um, ja...? Vänta. VAD??? Göra, människor , vilja, veta detta? Jag tänkte tillbaka på den tid som förra veckan, när, på ett fullsatt park och jag behövs för att peka ut honom, det var lättast genom att referera till den kala fläcken stirra stirra min vän och jag tillbaka som en neonskylt. Tja, det är inte något som folk gillar, prata om. Men, de kan berätta? Hans ögon stora som tefat. Andra människor kan berätta att jag förlorar på det? Jag tror det, Jeff. Det är egentligen inte öppna för tolkning. En full hår skådespelare blixtrade på TV-skärmen. Så, jag har inte så mycket hår som honom ? Um, nej, min kärlek. En annan full hår, sex-pack abed skådespelare visas. Vad sägs om honom ?? Nej, älskling. Inte mycket av en likhet. Men, det är inte som jag SKALLIGHET rätt? Jag har bara lite gallring. Som tio procent. OK. Säker. SNL var väl i den andra musik agera och hunden skulle vara i sex timmar. Du har rätt. Nej??? Jag är inte ? Han sitter upp nu. Vad är ratio? Vad är förhållandet hår att inget hår? Jag stötta upp kudden och inspektera honom. Jag vill bara....... 40/60? Fyrtio/Sextio? FYRTIO/SEXTIO? Som mindre hår än mer hår??? Nej. Du har fel. Hans huvud skakade våldsamt. Det är bara det att mitt hår börjar längre tillbaka på min panna. Det är fortfarande det ! Jag pekar på den plats, halvvägs tillbaka på mitt huvud, då mitt hår skulle börja om Jag var skallighet och om Jag hade en svår vikande hårfäste. Han är inte köper den. Jag tar hans hand och finger mäta fläckar på våra respektive huvuden. Vi stirrar på varandra, händerna på huvud, luft obehagligt tung. Han slutar att argumentera. Jag har äntligen fått honom. Inte ser du i spegeln varje dag? Jag borde bara släppa det, men jag skulle verkligen vilja veta hur någon kan vara så borta om något som de ser dag efter dag efter dag. Nej, han pouts. Jag vet inte. Tja, du raka varje dag. Tittar du inte på dig själv då? Jag tittar på min ansikte . Jag är inte inspektera mitt hårfäste. Han ser kusligt som Evan några månader sedan när han föll hans halvt uppäten glass kon och insåg att, nej, jag kommer inte tillbaka för att tillbringa fem dollar på en ny. Men, en Evan med 60% mindre hår, naturligtvis. Han behöver lite tid att smälta det här och vi sluta prata och bara ligga där, ansikte mot ansikte. SNL är nu över. Läggdags. Varför gör ditt ansikte lukt rolig, han vill veta, att hans ögon nu stängt. Jag använder en ny skrynkla grädde. Varför? Du behöver inte har alla rynkor. Ditt ansikte ser exakt likadan ut som den gjorde för 17 år sedan. Jag vet, säger jag. Det är förebyggande . Uppenbarligen.

ADVERT

Lägg till din kommentar