Sagor från Pantsuit Nation: jag Bar En Pantsuit

Jag bar en pantsuit att min intervju vid ett bord fullt av STORA LAG partners berättade för mig att de var glada att jag inte har en vigselring för att jag inte skulle slösa sin utbildning genom att bli en mamma.

Jag bar en pantsuit när en gammal vit domaren berättade för mig om hur sanslöst framgångsrika hans före detta manliga lag domstolstjänstemän och hans kvinnliga expediten var "söt som en knapp precis som mig."

Jag bar en pantsuit till Virginia bar exam även om reglerna sa att jag var klädd i en kjol.

Jag bar en pantsuit till domstol när en klient berättade för domaren att han ville sparka mig eftersom jag var kvinna, och därför är för känslosam för att försvara honom från att försöka hedra döda sin fru.

Jag bar en pantsuit varje dag jag gick till jobbet för den federala regeringen, och tjänade 20% mindre än min mindre kvalificerade manliga motsvarigheter.

Jag bar en pantsuit att arbeta när en högt uppsatt Bush-administrationens officiella föreslog att jag kunde ha gift sig väl, och då skulle jag inte vara i rummet.

Jag bar en pantsuit när min chef berättade för mig att han aldrig haft någon barnomsorg frågor, eftersom hans fru hade det goda omdömet att stanna hemma för att ta hand om sina barn.

Jag bar en pantsuit varje gång jag misstog för domstolen reporter, generalsekreteraren, eller en socialarbetare.

Jag bar en pantsuit varje gång jag blev ombedd att hämta kaffe för gruppen på en deposition eller betalning konferens.

Och nu kommer jag med min man och mina två döttrar ner till biblioteket och rösta på en kvinna som har upplevt allt detta och mycket mer när man bär henne pantsuit. Och vi kommer att göra vår röstsedel för henne och vi kommer att bli överlycklig.

Om jag inte bära en pantsuit, vi är # pantsuitnation och # imwithher .

ADVERT

Lägg till din kommentar