5 Saker jag inte Missa När Min Enda Barn som Lämnar För en College

Min dotter, mitt enda barn, packar upp och går vidare till högskola. Efter år av att det bara är två av oss, vår egen lilla Gilmore Girls familj, jag kommer att sakna henne när hon är borta. Jag är också i hemlighet drömmer om de saker som kommer att förändras när det är bara hunden och jag stökar runt huset:

1. Jag kommer att äta efterrätt till middag.

Något om att ha glass till middag inte förmedla hälsosamma matvanor som jag skulle vilja att ingjuta. Jag har kunnat motivera fondue för två, eftersom det är kul att göra och innehåller broccoli, morötter och äpplen som ett sätt att transportera smält ost i våra munnar. En sköldpadda brownie har inte samma balans, inte ens med pekannötter som en källa av protein. Men snart, jag kan äta en glass som helst jag vill utan rädsla för att sätta ett dåligt exempel. Jag kanske borde få en andra frys.

2. Tamponger kommer att vara där jag lämnade dem.

Jag är fortfarande förvånad över att vi kan ha liknande cykler och ett lager en extrem couponer skulle vara stolt över och jag har fortfarande att ropa upp för henne att hämta mig en "piska". Om de bara kunde trolla visas eller paketet skulle fylla sig själv när den sista produkten har tagits bort. Hallen klädskåp liknar gången 7 av vår lokala livsmedelsbutik ligger mindre än sju steg från antingen av vårt badrum, så varför är det så att min stash är alltid tom?!

3. Netflix förslag kommer att gälla för mig.

Jag gillar en ljus romantisk komedi eller en period bit av Tudor typ. Just nu, Netflix håller berättade för mig att jag skulle älska en yoga-dokumentär, Twin Peaks eller Winnebago Man . Min dotters intresse i kult klassiker och dokumentärer trender långt från min smak, gillar Regera eller Nåd och Frankie .

4. Handdukar kommer inte längre att gömma sig i huset eller fyll tvätt korg.

Jag älskar den tjejen, men hon använder handdukar som om de går ur stil. Hon har långt hår, och det tar en ansträngning för att torka. Men, den i full storlek handdukar bli insatta i hela huset. Sa handdukar finns att hämtas senare med den syrliga, funky doft av skrynkligt linne med mestadels-sköljas schampo och balsam rester. Iväg till hennes tvätt bin de går. Lyckligtvis, tvättservice är en färdighet som hon behärskar på ett tidigt stadium.

5. Den tidigare eller budget kan bli pengar för middagar med vänner.

När jag har blivit äldre, koffein verkar ha en stark effekt på mig om att jag har det efter middagen. Flickvän verkar kunna ha en fika morgon, middag och kväll. Till skillnad från mina två gånger-använt fransk vanilj K-Koppar, hon föredrar en stark fransk grillat, en pod per kopp. Jag tänkte att budgeten kan konfigureras om för att nu tillåta mig att ha en natt eller två ute på stan med mina flickvänner; att veta var det happy hour och tidigt fågel rabatter råkar vara en super power of mine!

Listan över vad jag inte får missa när min dotter bladen är små, och dagarna kommer att bli lång. Jag kommer att ha tid att lära känna min Roku, och Netflix kan äntligen förstå mig medan jag äter cupcakes på soffan. Vem vet, jag kanske upptäcker vem som är ansvarig för att lämna skor överallt och rörigt på bordet i köket. Om inget annat, jag vet att jag kommer att vara omgiven av vänner som också älskar en middag eller en drink i en av de speciella, och min dotter fortfarande kommer att vara bara ett sms bort, förmodligen släppa sin handduk någonstans för att det inte hör hemma.

ADVERT

Lägg till din kommentar