Jag Vägde Mig På 10 Olika Skalor, Och Detta Är Vad Som Hände

Detta är något som jag har funderat på att göra under en mycket lång tid. Skalan är något jag får frågan om mer än något annat. Det är höljt i dunkel. När det är för högt eller inte flytta, vi ifrågasätter det riktighet. När det är för lågt eller för bra för att vara sant, igen, vi ifrågasätta dess riktighet. Vi väga mer på vissa skalor och mindre på vissa skalor, och det är det som driver oss nötter tänkande som är rätt. Och för att göra saken värre, alla vet att varenda uns räknas.

Skalan är något vi fruktar. Skalan är något som vi hatar. Men de flesta av oss bara inte kan sluta att få på det dag efter dag och låta antalet väger oss ner.

Så kommer vi någonsin att få veta vilken skala är den mest korrekta?! Kommer vi någonsin verkligen vet hur mycket vi väger?

Jag ville ta reda på all information jag kan, så jag satte upp ett experiment. För det första, jag var tvungen att få tio skalor. Eftersom jag var värd för en brunch för min syster hos min moster i helgen, frågade jag alla som kommer att vänligen ta med sin skala (ingenting att göra med brunch, och jag försäkrade dem).

Först ville jag svara på frågan: Varför jag väger så mycket mer på läkarnas kontor eller en eftermiddag väga? Så jag vägde mig för en vecka, varje morgon, och det var exakt samma vikt. När det var dags för experimentet, runt noon på samma skala, jag vägde 3 kilo mer. Jag var klädd, fick jag kaffe och flingor. Jag hade också gått till gymmet. Så det bevisar bara att du göra väger mer eftersom dagen fortskrider. Det betyder inte att en skala är mer korrekt än en annan.

Så, jag ställde upp alla 10 skalor, och trampade på dem en efter en. Jag spelade in varje vikt. Jag använde mitt badrum skala skala 1 referenspunkt, eftersom det är vad jag väger mig på.

Här är vad som hände:

Skala 1 : Min skala, min vikt (eller så tror jag)

Skala 2 : 2.7 pounds mindre än min-skala (enklaste 2.7 kilo jag någonsin förlorat!)

Skala 3 Av : samma som min skala

Skala 4 : Upp 0.3 kilo från min skala

Skala 5 : Ner 0.2 kilo från min skala

Skala 6 : Tillbaka upp 0.4 pounds från min skala

Skala 7 : Upp 1 kilo från min skala

Skala 8 Av : samma som min skala

Skala 9 : Upp 2 hela pounds från min skala

Skala 10 Av : samma som min skala

Just det, vi har tillräckligt med bevis för att ingen skala som är "rätt" eller "fel".

Sedan på förslag från en av skalan ägarens män, jag satte en 45-kilos vikt på varje skala. Den logiska grunden är att oavsett vilken skala läsa 45 pounds var den mest exakta omfattning. Väl gissa vad...INTE EN ENDA SKALA VÄGDE 45 KILO. Vågen varierade från 44.5 pund för att till 45,8 pounds.

Och den skala som den 45-kilos vikt var tyngsta på var inte samma skala som jag var den tyngsta på, så...

Jag är inte en vetenskapsman, men jag är en person som har låt nummer på skalan härska över dem för alldeles för länge. Så låt oss ta tillbaka makten från den skala. Det som för närvarande tar upp för mycket utrymme för huvudet att vi inte har rum för. Att antalet behöver inte definiera oss. Det gjorde aldrig och det kommer aldrig att göra det.

ADVERT

Lägg till din kommentar