Jag Visste inte att jag Var Tänkt Att Ha En Liten Flicka

Jag hade tänkt att ha en liten flicka.

Jag har alltid varit den mars-till-mina-egna-trumma typ av tjej. Jag har aldrig planerat mitt bröllop eller ens tänkt på det. Jag trodde aldrig att ha barn eller deras namn. Helvete, jag inte ens gillar baby dockor, men som spelas med uppstoppade djur i stället. Min leksak dinosaurier åt mina Barbies och smuts var min bästa vän.

Spola fram till min tonåren . De var grov. Jag har alltid varit övertygad om att allt var en kamp. Jag fick kämpa för allt och alla. Jag bara visste vad som var bäst. Onödigt att säga, jag utmattad mig själv. Jag bar ner mig. Jag var för ung och dum för att vara envis. I dessa tonåren, jag förlorade mig själv. Jag förlorade mig själv att pojkar, att dricka, att partiet liv.

Barnen var aldrig på min att-göra-lista. Så, när jag dök upp gravida efter år av att vara med min nuvarande signifikanta andra och ganska övertygad om att jag var steril, jag var i chock. Jag visste verkligen inte hur jag kände mig. Jag var inte längre en ung dum tonåring, men en ung vuxen som hade gjort det ut på andra sidan.

Som idén växte på mig och jag insåg att jag var på väg att sätta ett nytt liv till världen. Allt jag kunde hoppas på var en pojke . "Jag vet inte hur det är att vara tjej. Jag behöver en pojke. Jag har verkligen ingen aning om hur man ska vara en flicka" som spelas upp i mitt huvud.

Så när den dagen för att ta reda på könet kom, jag var krossat. Mitt barn var en flicka. Jag grät. Okontrollerbar, till skillnad från mig att visa känslor. Jag grät i doctor ' s office till den grad att jag inte kunde dölja det för läkaren. Min fantastiska läkare sade, "vänta Bara, det kommer att bli okej."

Nu, här är jag 2 år senare med min lilla flicka. Eld i min själ, ljuset i mitt liv. Anledningen till att jag andas. En kärlek som jag aldrig ens visste existerade, men svor att jag visste.

Jag visste inte. Jag hade ingen aning om kraften i att bli mamma. När jag sitter här med denna svamp av en 2-åring som flyger runt i mitt kök, jag insåg att jag vet hur man blir en flicka. Nej, det var inte en flicka, men för en kvinna.

Jag börjar inse att jag är perfekt att ha en liten flicka. Jag vet hur det är att vara en sann kvinna. Jag kommer att undervisa henne om hur att vara lycklig i sin egen hud. Jag kommer att visa henne att aldrig skämmas över vem hon egentligen är.

Hon kan bära klänning eller camo byxor. Vi kommer att spela tea party och med en verktygslåda. Min dotter kommer aldrig att vara i en låda. Hon kommer aldrig att bli tillsagd vad hon inte kan göra. Jag kommer att lugna henne och driva henne.

Jag ska visa henne hur man ska vara en del av det vilda och inte tama till samhällets normer. Hon vet att hon får välja.

Jag har aldrig för en sekund tänkt på mig själv begränsad eftersom jag är en flicka. Detta fick mig att tänka mindre av en tjej, och ja det gjorde det. Det gjorde mig mindre om en flicka och mer av en kvinna. Att förverkliga detta har gjort att jag känner mig mer redo än någonsin att lära min dotter hur man ska inte bara vara en tjej, men en gränslös kvinna.

Nu, om jag någonsin har fler barn, jag vill ha en annan flicka.

ADVERT

Lägg till din kommentar