Varför Jag Älskar Småbarn (Och Jag Är Mest Förnuftiga)

Småbarn är som flydde dårhus patienter som du är tvungen att mata en strikt kost av nudlar och äppelmos och då är det tillåtet att röra dina ögon medan du sover.

Men, de är också som den nakna sanningen om mänskligheten att gå runt och göra allt som vi i hemlighet VILL göra, men har lärt mig genom samhällets normer som vi INTE får göra. Ja, det finns många anledningar till varför jag älskar småbarn. (Ja, åtminstone min. Din är ganska irriterande.)

1. De är söta nog även under det värsta temper tantrum att du aldrig slänga dem från en hög plats. Hur är det möjligt att jag kan hitta den rasande, snor-randiga ansikte skrek på mig fortfarande en av de sötaste sakerna någonsin? Måste vara en överlevnad av arter sak.

2. De känner ALLA känslor. Detta kan definitivt arbeta mot dig om de råkar missa att se den slumpmässiga ko du påpekade under en bilresa. Men de har också så mycket kärlek att ge! Som en kort, creepy stalker typ av kärlek, men ändå.

3. De hjälper dig att få styrkan i överkroppen med alla sko-brottning och kläder att sätta på och tand-borstning. Jag ibland kommer att plocka mina barn upp i mitten av ett utbrott och hon sparkar så hårt i min generella riktning som jag har för att hålla henne på armlängds avstånd för att få henne att time-out utan mig emot kroppsskada. Men min Deltoids är fantastiska!

4. De lever i nuet. Du, som deras förälder kan lära sig att uppskatta den vackra blommor på sidan av vägen samtidigt som du är på dina händer och knän med en box för våtservetter och en blöt och ovillig version av dig själv. Och glöm inte att uppskatta det "jag älskar dig Mamma låten" i macken vila på rummet som kan gå på för en bra lång tid samtidigt som du försöker att få dem att koncentrera sig på vad de gör. Så söta.

5. De försöker SÅ hårt. Den beslutsamhet! Engagemang! Jag önskar att jag kunde sälja den ensidiga inriktningen mitt barn ger för att övertyga mig att hon måste bära sin tutu med allt.

6. Deras önskemål är fortfarande så enkelt. Stenar. Vatten. Tupperware. Dagen gjort.

7. Du är ganska mycket en superhjälte. Du kommer nog inte känna mig så älskad som du gör när dagispersonalen är fysiskt slå på dina små barn bort från dig på drop off.

8. Du kan fortfarande lura dem lite. De faktiskt tror dig när du säger att äta sina grönsaker kommer att få dem att växa sig stora. De är inte alltid bryr sig, men de tror dig.

9. De blir glada om...jäkla allt. Jag önskar att jag kunde uppbåda samma mängd spänning för mitt liv, eftersom mina barn inte om att helt enkelt gå igenom en biltvätt.

10. De vill fortfarande att gosa och de kan fortfarande kalla cantaloupemelon, "kamel mjölk." Deras babyhood lämnar och du kommer att ha att berätta för dem det rätta sättet att säga saker så småningom, men inte idag. Och om de går till Dagis fortfarande ringer en dumper är en dum f*ck, ja, de borde ha tänkt på det innan de Sharpied fönsterbläcken.

Relaterade inlägg: Tre är Mer Fruktansvärd Än Två

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar