Varför Jag Älskar Min Kropp

Se till att magen just där? Det är fortfarande runt från en växande 9lb 3 oz baby för exakt 40 veckor.

Se dessa bristningar? De är från att göra hela människan, tre av dem för att vara exakt.

Se de svullna fingrar? Det är från att bära omkring på så mycket vätska samtidigt växer min sista bebis.

Se till att luckan mellan min höft och min mage? Det är nytt.Det beror på att mitt första barn var £ 8 10 oz och nästa två var 9lbs 3 oz. Det var det inte innan, men det är en vacker påminnelse om att för 30 månader av mitt liv, jag hade två hjärtan slå sig in i min kropp.

Naomi Meller Fotografering

Se till att barnet ler mot mig? Är ' t det otroligt? Jag växte honom och älskade honom och uppmuntrade honom med min kropp.

Min kropp började sex människors liv och födde tre vackra, fullgångna barn. Det sträckte och växte och stöd för tre barn samtidigt som den ger näring varje som behövs för att växa till en frisk bebis som nu är ett friskt barn.

Min kropp blev en duk som berättar historien om skapandet av tre små små människor.

Naomi Meller Fotografering

Det är fantastiskt, är det inte? Min kropp?

Aldrig igen kommer jag titta på min kropp med avsmak.

Aldrig igen kommer jag fokusera på min kladdiga mage eller mina stretchmarked lår, min används-för-att-vara-en-mycket-piggare bröst, mina underkläder nedskärningar i min höft... aldrig igen kommer jag se det som ful.

Naomi Meller Fotografering

Nu ska jag se på min kropp med respekt och se det vackra, imponerande sak som det är.

Jag menar, allvarligt:

Naomi Meller Fotografering

Jag växer människor.

Vad är din superkraft?

Relaterade inlägg: Genom Mina Barns Ögon

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar