Jag Gillar Min Hund Mer Än Mina Barn

Den senaste tiden har jag brottats med en oroande begrepp som jag inte tror jag att dela med världen i stort: jag har funderat på det mycket möjligt att jag gillar min hund mer än mina barn.

Nu innan du börjar Googla Montgomery County Sociala Tjänster och förbli anonym, att jag inte säga att jag kärlek min hund mer än mina barn. Detta är absolut ett kompatibilitetsproblem som drivs med ovedersägliga bevis på att hunden är verkligen gott sällskap hela dagen varje dag, vilket är mer än jag kan säga till mina barn.

Till exempel, när jag kommer hem, Murphy är bara glad att se mig. Han gör inte mig frisk för godis eller godis. Han ber inte mig att laga någonting till honom innan jag ens är i närheten av ytterdörren. Han viftar på svansen och väntar på att jag ska klappa honom och då lockar tillbaka upp på hans säng, nöjd med att min blotta närvaro betyder att allt är rätt med sin värld.

Murphy lyssnar till mig, oftast på första försöket. Om jag säger "kom", han springer till mig. Om jag säger "sitt", han sitter. Jag behöver inte upprepa mig eller hota med att ta bort tv för en vecka. Man skulle kunna tro att barnen skulle ta del av denna träldom och sträva efter att hålla. Inte en chans. Om jag trodde att han skulle kunna göra barnens sängar, jag skulle försöka det.

När Murphy rider i bilen, han är bara nöjd att vara med och inte lämnas att stirra på oss genom det rektangulära rutor i dörren när vi drar bort. Han ber inte vart vi är på väg, när vi kommer att vara där eller om vi kan stanna på 7-11. Han gör inte någonsin kommer att be mig att ändra radiostation till något som spelades in i detta århundrade. Men for the record, ibland är jag också bestört över vad jag lyssnar på. Det finns inget värre än att glatt kör vidare och plötsligt inse att du sjunger varje ord för att "Maneater" av Hall och Oates. Även ensam, jag är besviken över.

Hundar äter samma sak varje dag och aldrig klagar. De skrapa av denna cup ösa upp hans vittles är säker på att göra Murphy i extas varje gång vi matar honom. Detta är en uppfriskande förändring från barn som erbjuder en oändlig ström av klagomål om allt som inte är pizza, Chipotle eller McDonalds.

Murphy bara gnäller i de värsta omständigheter; att antingen skada eller förestående avföring. Mina barn gnälla när det blåser. Hungrig, varm, kall, trött, andning...det är gnälla värdig. Dessutom, han kan inte använda telefonen för att gnälla på mig på distans vid de sällsynta tillfällen som jag är ute ensam. Och om några mirakel som han listat ut hur man ska kalla på mig och simper, skulle det leda till en boatload av pengar på Usa: s Roligaste Filmer så jag skulle förlåta honom alla synder.

Han är en dröm hund, förbindlig, förutsägbar och lojala till kärnan. Men en sak är han inte? Mänskliga.

Det bästa med mina barn är att de är så magnifikt och mänskliga brister. Den stora oförutsägbarhet för barn är en välsignelse och förbannelse av föräldraskap. Och även om många dagar med barnen har tydligt gått till hundarna, jag skulle inte byta dem för världen.

Relaterade inlägg: 8 Skäl till Varje Familj Borde Ha en Hund

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar