Jag Har Alla Pojkar Och, Ja, Min Familj Är Komplett

Jag har tre pojkar och, nej, jag försöker inte för en tjej.

Det är inte för att jag inte skulle vill ha en flicka, det är för att jag är klar med barn. Tre barn under loppet av mindre än 3,5 år var tillräckligt för oss. Och jag är så trött på folk som genast frågar oss om vi försöker för en flicka den andra de få höra att vi har "bara" pojkar, som min familj kunde inte vara komplett om jag är den enda tjejen runt.

När min man och jag pratade om att ha barn, vi talade aldrig om kön på våra barn. Vi har aldrig sagt att vi ville ha x antal pojkar och x antal tjejer. Vi bara pratade om hur många barn som vi trodde skulle vara rätt för oss. Jag ska erkänna att numret används för att vara fyra, men sedan bestämde vi tre var det perfekta antalet för oss.

Det var aldrig någon prata medan jag var gravid med #2 eller #3 att vi skulle sluta om det var en flicka eller skulle vi hålla igång om det var en annan pojke. På något sätt, det kändes bara så fel för mig: titta ner på en liten, liten nyfödd ansikte och säger "Usch, en annan pojke. Tja, jag antar att vi ska försöka igen."

Jag har att komma till rätta med tanken att jag aldrig skulle ha en liten flicka, eftersom jag antog alltid att jag skulle ha en. Men, som sagt, jag var verkligen besviken aldrig med någon av mina pojkar. Om jag hade haft en flicka i tillägg för att mina pojkar, ja, jag skulle älska henne, naturligtvis. Men jag har aldrig tittat på någon av mina pojkar och önskade att han var en tjej istället. Och vid denna punkt, jag är klar med bebisar, så jag tycker inte ens om någon baby, utöver dem som jag har.

Tre barn är tillräckligt för oss. När det är föreslog jag att vi bör försöka för en tjej, det gör mig förbannad. Gillar på något sätt, min familj är inte komplett utan minst en av varje.

Kan du föreställa dig om vi var försöker för ett barn? Graviditet hormoner skulle förmodligen få mig att stämpla alla som tittar på mina pojkar och sedan min gravida mage och säger "jag hoppas att det är en flicka."

Jag har hört kommentarer som att när jag var gravid med min tredje och jag ibland har velat svara med "Om inte, vill du ha honom? Eftersom jag bara har en tredje att prova en flicka", bara för att se om det svar som skulle få dem att inse hur löjlig deras kommentarer var.

Jag, för en, inte känner att jag missar genom att "bara" ha pojkar, och jag inte känner att jag måste ha en liten flicka att ha en komplett familj.

Mina pojkar är fantastiska. Och typ av galen ibland, också. Men, jag älskar dem. Och älskar att vara en pojke mama.

Och min familj är komplett.

Relaterade inlägg: 10 Saker Aldrig Säga till en Mamma som Förväntar sig en Annan Pojke

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar