Jag Hatar Poolen

Jag lärde mig något idag. Faktiskt, jag bara relearned något jag har lärt mig var Memorial Day helgen sedan jag blev mamma: jag knullar hatar poolen.

Det är inte så enkelt som det faktum att påtagning en baddräkt får mig att vilja krypa i fosterställning och stanna där tills September. Det är inte det faktum att jag ser på sorglös, bikini-klädda tonåringar att bränna dem med mina ögon. Det är inte ens den kommunala groddar fest av våta, varma kroppar badplats i piss-fylld med vatten, eller tanken på att jag utsätter mina barn för att solen är cancerframkallande strålning. Nej, det är bara det faktum att jag är en komplett nervös varje gång vi går.

Jag är normalt inte en sådan intensiv mamma, men när jag är vid poolen jag förvandlas till hemlig agent läge. Mitt enda uppdrag? För att hålla mina tre barn vid liv. Jag söker pool ute för hinder som utgör potentiella fallrisker. Jag irriterande ropa deras namn ska jag glömma dem för mycket korta ögonblick. Jag knappt leende, för att inte tala delta i samtal som skulle kräva att jag ska ta mina ögon från någon av dem. Jag ger gärna till glass och popsicle önskemål så länge det ger oss ut i vattnet och i hemlighet be för plötsliga åskväder hela tiden vi är där. Det är bara alla sätt för stressigt för mig.

Är jag ensam här? Eftersom poolen, det är verkligen känns som jag är. Alla andra ser ut som de ska ha tid för sina liv, medan jag är säker på att jag ser ut som en förstoppad vraket. Jag ser mammor nonchalant bläddra i tidskrifter eller chatta med varandra. Jag såg faktiskt en mor med små barn att läsa en roman vid poolen. Hur är det ens möjligt? Jag får bara inte det.

Jag tror dock får helt ignorera mina barn medan i bekvämligheten av vårt eget hem. Jag är verkligen bra på det. Du vet, så att ni tror att jag alltid är så uppmärksam.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar