Jag Får " För Fäst Till Min Fosterbarn, Och Det Är Min Största Ära

Det tog sin vänster-bakom tandborste för att ångra mig. Jag sitter här på en parkeringsplats snyftande mina tarmar ut. Han var min för två och en halv vecka, men de dagar och nätter såg honom le, sova hela natten istället för att frysa vaken i skräck, gunga i timmar på gungor mina barn tar för givet. Han kallade mig för "mama", och jag sa till honom att varje gång jag gick som om jag sa att jag skulle komma tillbaka, det skulle jag. Jag förberedde honom för hans nya hem så gott jag kunde, men nu är det tupplur tid och sin nya mamma säger att han saknar mig. Jag textade henne en bild för att visa honom, i hopp om att de skulle ge honom tröst och låta honom vila i frid.

När det gäller min främja föräldraskap resa, en sak som folk säger till mig är: "jag skulle aldrig göra fosterhem. Jag skulle få alltför fäst." Gissa vad: jag är precis som du. Jag "blev knuten". Jag var den enda som kunde få honom att sova eller visste exakt vilken typ av sylt han tyckte om hans toast. Jag hjälpte honom genom hans diarré och blev frustrerad när han bröt juldekorationer. Jag tittade på honom när han sov, och mitt hjärta fylls med kärlek.

Mitt svar till de människor, som säger att de inte kunde göra det av rädsla för att bli "alltför knutna" till barnen som de kommer att låta gå, är detta: jag har absolut få bifogas. Varenda gång. Jag undrar var de är nu. De besöker mig i mina drömmar, och ibland kan jag vakna upp med ett fuktigt ansikte. Det gör ont. Ibland gör det ont så illa att jag kämpar för att fånga andan. Vet du vad jag vet ännu MER, men? Mer än något annat, jag vet att jag skulle snarare dessa söta bebisar vet att min kärlek än aldrig veta det. Jag skulle gärna bära sina ont inne i min egen vuxen hjärtat om det innebar att det var mindre för dem att bära i sina små sorglig. Jag kan bära den bördan. Jag kan räkna ut det. De borde inte ha till.

Det finns absolut ingen anledning att en åtta år gammal, och såg sin mamma bli mördad inte känna kärlek för en främling. En främling som kommer att älska och vårda sig om dem som sina egna barn. Det är absolut kriminellt att en två år gammal sitter i en socialarbetare s kontor för två dagar i smutsiga kläder eftersom jag är rädd att jag skulle få för fäst. Jag fick bifogas. Jag får alltid bifogas. Få bifogas har varit den största glädje och ära av hela mitt liv. Jag kommer att göra det igen i ett hjärtslag.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar