Jag Är Min Mamma. Och....

Vi har alla gjort det.

"Spring inte med saxen!" Och du klappa din hand över munnen instant orden är ute.

Du har blivit din mor.

Jag visste att det hade hänt mig när jag berättade det för en av mina barn vara säker på att de var klädda i rena underkläder i fall de blev påkörd av en lastbil.

Vad i...?

Vid närmare eftertanke har jag dock kommit att inse att jag har blivit inte bara min mamma, men många kvinnor.

Kom ihåg att titta på filmen Sybil när du var liten? Hur Sally Field hade ett par dussin "personligheter" som lever inne i henne, som var och en kommer ut när han eller hon behövdes som mest? Tja, samma sak här. Inte för att vara ohövlig de som lider nöd av Multipel Personlighetsstörning. Jag säger bara, many hands make light work av detta föräldraskap spel.

De flesta av personalitites jag kanal är Mammor från TV eller filmer. Vissa är inte ens Mammor, men jag behöver dem. Jag drar dem ur min neurologiska plånbok och kanalisera dem som situationen mandat.

Jag är min mamma och...

1) Martha Stewart. Jag kallar på Martha när ett av mina barn har ett projekt i skolan på grund av i 12 timmar. Med hennes sammansatt stöd jag kan upphandla frigolit bollar, varmt lim och paljetter från mig i röven, och hjälp dem att skapa ett Nobel-värdig skapande.

2) Carol Brady. Det finns ingenting om henne som jag verkligen behöver. Jag ska erkänna det: jag är avundsjuk. Hon är en stay-at-home-Mamma till sex (in) med en snygg, professionell make och ett vackert hem (in) med heltid hjälp i hemmet (inte check). Jag vill ha en Alice! Om jag hade en Alice jag kunde flyta genom huset med perfekt make-up, naglar och make, medan Alice tog hand om matlagning och städning så jag kunde tenderar att Marsha är bruten näsa eller försöka urskilja om Greg är att berätta sanningen om dessa cigaretter i fickan. Min högra arm för en Alice. Min förstfödde till offer för en Alice. På allvar. Någon få mig en Alice.

3) Gloria Pritchett. (från Modern Family) Jag wah öh kih-er bah-ee. Ledsen, jag äter en Ring Ding. Lemme försöker igen: jag vill ha en killer kropp.

4) Mimmi (Hjälp) Med en kan Crsico i hand, Mimmi kunde styra världen. Hon kunde steka upp kyckling, få en härva av någons hår, och ro att gnisslande gångjärn.

5) Roseanne ' Connor . Jag behöver ibland Roseanne ' s tala om-det-som-det-är mun, utan PC-filter. Problemet är att hon oftast dyker upp sent och jag berättar för någon av i mitt huvud på kör hem. Vi måste arbeta för att samordna våra timing.

6) Nurse Ratched. (från One Flew Over the Cuckoo ' s Nest) OK, inte en Mamma, men ändå. Jag vill att hon cool, lugn, lugn medan helvetet bryter lös runt omkring henne. "Mr Cheswick, sitta ner. Jag kommer att svara på din fråga, när du är lugn. Är du lugn nu, Mr Cheswick?"

7) Shirley Partridge . Jag behöver henne när det är dags att få alla barn någonstans. Nu psychadelic buss hjälper, för att vara säker, men vem som helst som kan få fem barn ut genom dörren och till en spelning på gång har fått min röst för att ha ihop det hela. Plus, att hon kan lösa något av barnens problem med att sjunga en sång. Trevligt, som förmåga att gå.

8) Morticia Addams . Let ' s face it, hon ser fantastisk i svart, och hon driver sin familj smidigt, allt samtidigt bara nog av en korkad kanten om platsen. Icke-överensstämmelse regler!

9) Ree Drummond. Aka The Pioneer Woman. Aka PW. Vem skulle inte vilja ha en hälsosam dos av Ree i hennes mental make-up? Hon är enkel hemundervisning mamma till fyra små ranch-ägare och bedårande fru till en underbar bit av cowboy. Hon skriver, hon lagar mat, hon gör det allt att se lätt ut. När hon kommer ut till mig, hon gör mig choklad blad tårta och iskaffe i en mason jar och jag älskar henne.

Åh kära. Vad är detta? Jag har endast nio kvinnor på min lista och det är bara alla sneda och ojämna och äckligt. Någon snälla! Tyder på en 10: e för mig. Jag måste ha 10 kvinnor i mina multipla personligheter-fil. Annars är min OCD kommer att kasta ett utbrott.

ADVERT

Lägg till din kommentar