Är Jag Att Döma Din Sömn Ljud Inställningar

När du besöker mina föräldrar nyligen märkte jag att min far hade flyttat in i min systers gamla sovrum. Eftersom vi är en privat familj med friska relationella gränser, som jag genast utbrast, "OH MY GAWD, MAMMA—PAPPA SLUTLIGEN LÄMNAR DU...DET har VARIT 51 ÅR! VEM ÄR HON?!"

"Jag sparkade ut honom ur vårt rum," min mor deadpanned. "Din fader har beslutat att han gillar "Åskväder" nu".

Hon behövde inte säga något mer, jag förstod genast. "Åska" är inte namnet på den nya strippa ner på Poängen. Det är en inställning. Du ser, hela min familj är beroende av att deras sömn ljud maskiner. På 70-talet, vi hade AC enheter fönster surra och surra oss iväg till drömmarnas land, och nu har vi Hammacher Schlemmer, Brookstone och HoMedics. Alla av oss. I varje sovrum. Varumärken kan variera, men vi är absolut ett "vitt brus" gäng. Det är vår inställning. Tid. Även våra bebisar har sömn-utbildad på konstant, jämn vitt brus svisch av en luftrenare.

Min pappa är för gammal för en mid-life kris, så hans plötsliga krav på "Åska" kändes som en akt av örat förräderi.

"Åska!" min mamma upprepas. "Jag menar, kan du tänka dig?" "Boom! Boom! Boom!"

Ber om ursäkt för att Eddie Kanin, men Mamma tydligen INTE älskar en regnig natt.

Medan jag misstänkte att deras äktenskap skulle överleva, jag undrar om vi kanske skulle vara alltför hårt på killen. Vi var alltför dömande? Också ligger i våra inställningar? Var vit alltid rätt? Holy hell—var vår sömn ljudinställningar rasistiskt?! Kan det vara så att vanliga gamla vitt brus är inte be-all and end-all för en god natts sömn?

I namn av vetenskap och rättvisa, jag bestämmer mig för att utforska andra icke-vita inställningar på min egen sömn maskinen för ett par nätter. Här är mina slutsatser:

ÅSKA

Naturligtvis var jag tvungen att börja med detta, och ja—det var högkonjunktur. För mycket blomstrande. Allt jag behövde var en strobe maskinen för att efterlikna lightning, och mitt rum kunde har varit skrovet dömd Andrea Gail . Ledsen, Pappa. Nope.

TÅG

Detta är en verklig miljö som finns. Först, jag var rädd att det bara skulle vara att "Drops of Jupiter" låt spelas på en kontinuerlig slinga, men nej...det faktiska tåg ljud. Som gillar detta? Hela natten har jag tänkt ridning rälsen med luffare och carny folk som var fast beslutna att försöka stjäla min ränsel. Jag sov med ett öga öppet, kramade ett munspel.

HAVETS VÅGOR

Ursprungligen fredliga, men då fick jag bara sugen på räkor, vilket tvingade mig till Google timmar av den närmaste Red Lobster. Och har jag bara höra en jävla fiskmås? Måsarna kommer peck ögonen för en Cheddar Bay kex, och vem kan klandra dem? De är läckra. (Kex, inte måsar.)

STRÖM

Göra de personer som gillar den här inställningen sova med gummi blad? Jag fick upp fyra gånger för att kissa.

STADEN

Mycket som den tidigare nämnda "Tåg" - inställning i sitt WTF-faktorn. Ja, för efter att slåss Houston road rage hela dagen, det är otroligt avkopplande att uppleva trafik genom ditt sovrum.

SOMMAR NÄTTER

Två tankar kom genast att tänka på: svärmar av gigantiska gräshoppor fallande på min säng och/eller John Travolta i en skinnjacka. Jag vet inte som är mer skrämmande.

HJÄRTSLAG

Jag har läst för mycket Edgar Allan Poe för detta skit för att vara på distans vilsam.

DJUNGELN RYTM

Mycket lugnt om du kan komma förbi enstaka groda apa och en känsla av att du är på väg att bli massakrerad av en panter.

REGNSKOGEN

Liknar "Djungel", men med mer fukt och tankar av giant spiders. Även tankar på Rainforest Cafe laddar du $9 för fem jävla chicken nuggets.

Öppen SPIS

Kan du inte bara känna toppskarv mattan och den varma, fuktiga andedräkt av Barry White mot din hals? Kämpa inte emot det, baby...awww yeeaah. Det är så varmt. Och när var sista gången du kollat batterierna i brandvarnaren? Nighty night!

ZEN-TRÄDGÅRD

Detta gjorde mig bara att förutse en massör som kom in i rummet när som helst. Jag upplevde också en del ofrivilliga bet, eftersom en av mina rädslor är prutta under en massage.

Jo, jag har provat. Jag är utmattad. I slutändan bestämde jag att jag verkligen var ett vitt brus tjej, och jag var okej med det. Jag ska försöka mitt bästa att inte döma dig eller min pappa och dina konstiga sömnvanor. Så för mina föräldrar, jag hoppas att de kan vädret med Åska och hitta några gemensamma ljud marken.

Tack och god natt.

ADVERT

Lägg till din kommentar