Jag Är En Feministisk Mamma Som Vill ha En Boob Jobb ASAP

Jag är inte en av de kvinnor som kan tala om för dig att den kärlek jag har för vad min kropp har gjort åsidosätter min besvikelse när jag kan se mina hängande bröst, sträckte ut magen, och att utveckla käkar stirrar tillbaka på mig när jag ser mig i spegeln. "Bra mammor" är tänkt att visa sina ärr och inte så elastiska delar av kroppen stolta emblem som visar en hårt intjänade övergång till moderskap . Och det är bra, men det är inte jag. Jag vill ha kosmetisk kirurgi, och jag vill ha det i går.

Saken är den, men jag vill ha mer än bara perky bröst. Jag vill ha en total kroppen nygamla — en "mamma makeover" som många vill hänvisa till denna postpartum suga, hiss, stoppa en verksamhet. Jag är en viljestark, mycket påstridig, tuff-ass feministisk kvinna, och tills jag fick barn, jag var också att simma i min sexualitet, vilket både min man och jag älskade.

Dessa dagar, jag är helt avstängd eftersom jag helt enkelt inte känner sig som sexig. Jag är inte osäker. Jag vill bara att mina bröst för att gå tillbaka till sina rätta hem. Men att säga det högt? Tydligen, som Madonna sade nyligen detta gör mig till en "dålig feminist."

Dessa argument om att kvinnor inte behöver smink, eller smal midjemått, eller snygga trosor för att känna sig sexig är skitsnack till mig. Jag förstår att objektifierande kvinnor är fruktansvärt, men jag är inte objektifierande mig själv. Pekar på kändisar som Beyoncé med sin vansinniga abs och sexiga ben, eller Jennifer Lopez med som ass som inte kommer att sluta och ringa dem för att ställa löjligt skönhet standarder gör att mina ögon rulla så hårt som du kan förmodligen få höra dem att skrapa min skalle när du läser detta.

Varför inte njuta av de många sätt på vilka den kvinnliga formen är sexig AF? C-section ärr är underbara att vissa kvinnor. Tatueringar är en skönhet standard för andra . För mig handlar det om en stark fysik. Jag tänker inte använda den manliga blicken här, gott folk. Jag väljer att sträva efter vad jag tycker är sexigt.

Vill förlora barnet i vikt och komma i form à la Jillian Michaels (som också är sexig AF, förresten) är cool för att hon representerar en hälsosam livsstil. Vill att detox vegan växtbaserad livsstil eftersom det gör att du känner dig energi? Skål! Skjuta som vete gräs ända ner din söta lilla strupe. Mig? Jag vill ha en tajt röv och käck, perky bröst. Och sättet att få fram det kommer att bli en lång väg av att träna, äta rätt, och förmodligen gå under kniven minst en gång.

Att vara en modern feminist innebär att kunna göra våra egna val om våra kroppar, men många människor fortfarande harbor denna föråldrade tanken att en kvinna inte kan vara feminist om hon vill ha saker som är anses vara förtryckande, som att vara en stay-at-home-mom eller — suck — vill förändra sin kropp via kirurgiska förbättringar. Jag säger: Fel . Om en kvinna väljer att göra dessa saker, bland annat att sprita ut tusentals dollar för en porrstjärna röv så hon är lika feministiskt som Rosie riveteren. Det handlar om friheten att välja.

De val jag gör varje dag hjälpa modell för mina barn vad feminism kan se ut. Jag valde att stanna hemma när mina barn var bebisar. Jag valde att gå med i arbetskraften förra året eftersom jag ville fortsätta min passion för journalistik, och jag ville att mina barn ska veta att du är aldrig för gammal för att jaga dina drömmar.

När jag valde att få en tatuering på 37, mina barn såg mig äger min kropp-och uttrycka mig själv på ett konstnärligt sätt som gör mig lycklig. Om jag väljer att få en bukplastik, som inte kommer att förmedla till mina barn att jag är lite osäker bimbo med ingen självrespekt. Det kommer än en gång visa att jag har inflytande över min kropp, och jag får välj vad ser det ut som.

Kvinnor har fått kämpa hårt, och kampen rasar på, att bli hörd och värderas som individer. Individer som kan fatta våra egna beslut, med vår egen tid, och på vårt eget omdöme. Du kan se mina önskningar som förgäves eller rockig eller ett slöseri med pengar, men det är OK eftersom mina bröst kommer att se fantastisk ut, och jag gör vad jag vill.

ADVERT

Lägg till din kommentar