Jag Är En Slusk

Jag är en klädskåp slusk.

Tyvärr, jag är också ett kök slusk, sovrum slusk och badrum slusk. Inte få mig fel – om de får välja mellan ett gnistrande rent hus och en uppsättning från nästa avsnitt av "Hamstrare", kommer jag att välja det förra utan minsta tvekan... så länge som jag slipper att städa själv.

Jag är säkert inte smutsig; Jag skulle duscha två gånger om dagen om jag hade tid. Jag tvångsmässigt tänka på bakterier på offentliga platser och skrik av skräck när mina pojkar försök att kliva över tröskeln till huset med leriga skor. Att få en fläck på min tröja under lunchen skickar mig i panik, och jag spenderar resten av min dag nonchalant vila min hand över den felande plats, hoppas ingen märker att jag ser ut som jag kanske försöker cop min egen känsla.

Verkligen, jag bara hatar att städa. Det känns alltid som ett slöseri med tid, för det är klart, det kommer bara att bli smutsig igen. Och, igen. Och ...igen. Om jag hade pengar, och hänsynslöst förakt för miljö, att jag skulle kasta bort smutsig disk och kläder och bara ha det helt nya nya är redo att ta deras platser. Jag skulle aldrig spara ett enda papper. Och, om jag inte var orolig för sina leder terapi räkningar, att jag skulle ta bilder på alla mina barns skola-projekt och sedan är det bara att kasta dem i papperskorgen.

Ibland som en vän som kommer att tala om för mig hur lugnande och sinne-clearing hon tycker att det är att städa hennes hus. "Det ger mig bara en känsla av lugn," hon ska berätta för mig. Och, då ska jag fråga om det är allt hon är på gång. Du vet, bara för rengöring bit eller om det finns andra hallucinogenics på jobbet. Kanske ett ganska starkt doftande lut-baserade rengöringsvätska?

Ingen är mer besviken med det faktum att jag inte är en renare än min man. Jag måste erkänna att jag kan ha missuppfattat mig själv medan vi ursprungligen dating.

"Jag är mycket organiserad," han kan ha sagt med middag på en punkt.

"Åh, Gud, jag också," jag kan ha besvarade.

Men, det var en uppenbar lögn. Mitt hushåll anlag, var de ska visas ut på ett dokument för intresserade friare, skulle vara så vaga och överdrivna som min marknadsföring färdigheter på ett cv från 1998. Jag blandar vitt med mörka. Jag använder dust buster att få smulor av toppen på tabellen matsal. Jag behöver inte byta lakan i flera veckor i taget. Mina byrålådor är alltid på glänt eftersom jag klämma in kläder i utan att vika dem. Jag har inte använt en mopp i sju år.

Jag är rädd för att vårt hus skulle ner i det rörigt och dammigt helvete av en inomhus-loppmarknad, var det inte för tillfällig, men alla-starkt motiverande faktor för hotellets GÄSTER.

Min desperata önskan att förbli en hemlighet, slusk, snarare än att bli utkonkurrerade av att klädskåp, mot min vilja täckt med spindelväv och smuts, som inspirerar mig att göra den ganska tänkbart och väntat: Anlita någon för att städa mitt hus för mig.

Relaterade inlägg: Ain ' t No Mamma Fick Tid För Att

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar