Jag Erkänner: Jag Är Mer Upphetsad Om 'Teen Beach 2" Än Mina Barn

Ja, det är rätt. Jag är en 40-årig kvinna som älskar sushi, craft beer, romaner av F. Scott Fitzgerald och Jane Austen, och Tonåring Strand Filmen . Och när jag fick reda på att Tonåring Beach 2 debuterar ikväll, jag var mortifyingly något som liknar...yra.

Vi kom för sent till Tonåring Strand Filmen tokig i mitt hus för att se hur vi saknar en avgörande faktor: en tween flicka. När TBM debuterade i juli 2013, jag hade tre söner och en liten flicka. Mina pojkar konstaterade i filmen; jag tror att de kanske har även sett det med visst intresse. Men det var inte förrän förra sommaren, när jag köpte DVD för våra sommaren väg resa underhållning, som vi verkligen fick veta det också.

Och vet det väl, det gör vi. Jag erkänner att jag har faktiskt inte sett filmen från början till slut med min faktiska ögon. Men jag har hört det, från opening credits för att slutscenen, cirka 4,356 gånger som det spelas på DVD-skärmen bakom mitt huvud medan jag körde genom bergen i västra North Carolina förra sommaren. I slutet av sommaren, och min då 2-åriga dotter insisterade vi kallar henne vid namn "Mac" och jag kände varje ord till varje sång och kan sjunga duetter med min 10-åriga son.

Det har varit bra att ha detta intima kunskap om tween kultur. Till exempel, nu har jag något att bidra med när min mellan tjej mom vänner beklaga deras senaste förestående möte och hälsar på R5 konserter. Jag kan helt prata om Ross Lynch och hans älskvärda surfer-pojke-next-doorness med myndigheten. Jag måste erkänna att jag gillar ett par av hans icke- TBM låtar. Vad? Jag kan hänga med barnen. Hatar inte.

Men för det mesta, vad jag älskar om Tonåring Stranden Film— och vad jag hoppas att jag också älskar med uppföljaren debuterar ikväll på Disney Channel—är att det påminner mig om en mycket mer oskyldiga version av Fett en film som min mamma toted mig i teatrar ca nio gånger när jag var 5 år gammal. Jag såg en redigerad-för-TV-tejp Fett tvångsmässigt under hela min barndom på vårt sedan-hi-tech VHS-spelare, och jag spelade vinylskivor av soundtracket på min Fisher-Price skivspelaren tills jag visste att varje ord, även om jag faktiskt inte förstå vad dessa ord betydde (och tack och lov för det). Jag är säker på att producenter av TBM siktade rätt för min "Hopplöst trogna" hjärtat när de skapade TBM , och veta att jag skulle uppskatta den här typen av underhållning för mina barn.

Och de hade rätt. Som Fett , Tonåring Strand Filmen är ren, oförfalskad ost. Det finns några smarta texter, några söta barn och en liten blinka till den ridiculousness av filmen musikaliska, och jag älskar varje minut av det. I en tween världen som till stor del är sarkastisk och brådmogen, dessa filmer är bara en stor chans att inte bli utsliten. De är båda moderna tillräckligt och är tillräckligt bekant med sina nickar till den faktiska tonåring beach-filmer decennier tidigare och den uppenbara referenser till West Side Story —att vädja till både mina barn och mig (och även min mamma). De är bara kul .

Så ikväll hittar ni mig living the 40-year-old-morsan dröm: snuggled upp på min soffa i min jammies med mina barn omkring mig, ögon limmade på skärmen, redo för nästa delbetalning av vad som säkert kommer att bli en del av min familj är sommarens soundtrack. Vi får inte en hel del stunder som denna, och jag tänker inte låtsas att det inte kommer att finnas människor som armbåga andra eller skrika över vem som får sitta där eller vem som får hålla popcorn, för det är klart att det kommer att bli. Men jag är glad ändå. Tills dess, ska jag vara transportband ut, helt off-knapp, eftersom det är min favorit. Varning: Du kommer inte kunna sluta sjunga det heller.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar