Skrämmande Mamma Bekännelser: Min Man kollar på Porr, Och jag är Cool Med Det

Vi har några grundregler, naturligtvis: nej interagera direkt med vem som helst, online eller offline, inget våld, och om det krånglar med vårt sexliv, vi måste omvärdera pronto.

Men andra än att min man kollar på porr och idioter av ganska ofta, nästan dagligen. Och jag är bra med det.

Jag ser mig själv som någon som har en ganska normal sexlust. Jag har alltid varit i kontakt med min sexualitet . Jag har onanerat sen jag var ganska ung. Jag är verkligen grymma på att komma mig ut, och jag gör det när jag känner för det.

Men min man är olika. Onani, för honom, har alltid varit något av en ritual. Han gör det eftersom han har det, men också för att det lugnar honom, hjälper honom att hantera stress, och hjälper honom att somna. Jag skulle säga att hans sexlust är ganska hög, sexuella tankar och känslor som upptar en hel del fastigheter i hans sinne.

Att jag inte alltid vet om porr. Vi träffades när vi var unga. Jag visste att han ryckt ut. Ibland skulle vi visa varandra hur vi gjorde det — det var riktigt varmt. Men jag fick reda på hans besatthet med porr av en slump.

Och först var jag förbannad.

Det var decennier sedan, innan det var lika lätt som det är nu att hitta porr på nätet — de dagar AOL chatt och IM ' ing. Min man (då pojkvän) skulle lurar i chatt-rum, chatta och flirta, och hitta saker.

En gång, han gjorde misstaget att lämna ett chattrum fönster öppna på sin dator, och jag hittade den. Jag såg den typ av saker han behövde säga för att någon ska skicka honom en bild, och jag var som INGA . Jag var riktigt upprörd.

Det är när marken reglerna fastställs (och raffinerad som i år gick av). Vi hade ett bra samtal om det hela. Det var svårt och smärtsamt i början, för vem vill prata om något som känns hemlighetsfull? Men när det inte hemligt längre, vi kan prata om det och räkna ut hur det skulle spela ut i vår relation.

Den nedersta raden var: jag var OK med honom att titta på saker, men jag var inte OK med honom interagera med människor på nätet i någon form av sexuellt sätt, även om det var mest för att utbyta bilder.

Jag fick som han verkligen njöt av det visuella och längtade efter nya saker för att hjälpa honom få bort. Det var aldrig min sak, min var alltid fantasier i mitt huvud, eller en sexig bok, men jag har förstått att vissa människor verkligen gillar porr.

Jag trodde honom när han berättade för mig att han faktiskt inte driva någon relation med de människor online, som han bara använder det för bilder och fantasier. Men det gjorde mig fortfarande obekväm, så han slutade.

Tja, jag skulle säga att det tog honom några år att helt sluta. Vi var på college i tiden, och det var några återfall av detta beteende, men han växte upp och ut av det. Han gifte sig med mig, och vi hade några barn. Vi har varit gifta i 15 år nu.

Han är en stor man, och jag litar på honom. Jag tror att det viktiga med den här typen av grejer. Det handlar om öppenhet och förtroende. Min man delar med mig den typ av porr som han gillar. Det är något väldigt kinky — han bara tycker om att titta på nakna människor som har sex. Han är inte en sexuellt avvikande i minst titta på porr betyder inte att du är.

Vi delar våra känslor om det hela, och jag kan berätta för honom om allt känns bort till mig. Ibland kan vi införliva hans utanför sexuella intressen i vårt sexliv. Jag tycker faktiskt att det är ganska varmt ibland när jag tänker på vad en kåt jävel han är.

Nämnde jag att vi har ett bra sexliv? Femton år tillsammans och det kan inte bli gamla . Om han råkar titta på mig att ändra mina kläder för en halv sekund, han blir helt varma och besvärade. Vi har lyckats hitta tid att koppla upp sig även att hantera spädbarn, småbarn, jobb — det fungerar. Vi gillar varandra. Vi prova nya saker. Vi har roligt.

Och vi värdesätter varandras sexualitet, men det ser ut. Vi kommer på att det är normalt att ha privata stunder, vill få din rocks off ensam ibland, och att det är normalt för varje partner har olika intressen. Han respekterar mig och jag respekterar honom. Vi är coola.

Och de spelregler som gäller, ja, de är stora. Utan dem och utan att de litar på att vi har etablerat i alla våra år tillsammans — jag skulle inte låta min man titta på porr. Men jag litar på honom. Jag älskar honom. Han är en stor man, och han är helt varm för mig, porr och allt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar