Bakfull Pappa Ansikte Swappar Med Barn Och Det är Det Roligaste Du Någonsin har Sett

Bakfull pappa använder Face Swap Live app för att göra din nya favorit video

En bakfull pappa bestämde sig för att använda Face Swap Live app med hans barn, och resultatet är strålande. Face Swap Live kan du "byta ansikten med vänner och familj i realtid" — och du har förmodligen aldrig förstått tjusningen i att fram till denna tidpunkt.

Försök att få igenom den här videon utan att lol-gråter . Försök bara.

Den som köpte shots, vi är inte vänner längre.

Tala om för mig att jag inte sms: a någon kväll. Åh min gud, jag skickade en Snapchat.

Varför inte någon ta min telefon borta? Jag skickade 47 texter i natt!

Någon får "bakfull baby" med sin egen show, STAT. Detta är det bästa för att slå till internet sedan Honey Badger .

ADVERT

Lägg till din kommentar