Hur Man Slår 1 Projekt I 20, 387 Enkla Steg!

Då våren kom. Och gick.

Vi störtade in i sommar simma lag och läger, så jag fortsatte att lova detta skrivbord till henne varje gång hon ängsligt påminde mig.

"Det finns aldrig nog med tid!" Jag skulle säga. Hon skulle suck irritation.

Spola fram till i lördags, den allra första morgonen vi hade ingenstans att vara. Flickan vaknade trevlig och tidigt och blev inspirerad att göra denna förändring nu . När jag så småningom fick ur sängen, hon hade redan rensat ut och "möbleras om" hennes rum med högar av skit ganska mycket överallt. Hon var djupt i projektet, när jag kom ut på scen.

Detta var inte min plan för morgonen.

Två timmar senare hade vi packat upp hennes Amerikansk Flicka dockor, alla deras kläder, stolar, våningssängar och kaffe-och uppsättningar. Vi hade passerat genom kläder och leksaker från år sedan som hade varit gömd på ett säkert sätt under sin säng eller fastnat i hennes garderob eller undanstoppade i korgar och behållare. Nu har vi på något sätt hade skapat en större röra med badkar och möbler sprider sig från sitt rum för att korridoren...

Bra.

Vi sprang ut i tid, så vi lämnar förödelse bakom som vi tillbringade resten av dagen ut ur huset. Vi kom tillbaka runt 10 på natten till byggplatsen, där min tjej och hennes kompis klättrade över vraket och plumsade ner i sängen.

"Mamma, kan du vänligen rensa ut ditt skrivbord så jag kan ha det i morgon?" hon bad.

"Vi har i kyrkan hela dagen, men någon gång i morgon kväll kommer jag att få till det," jag suckade. Jag kunde inte hantera denna röra till en annan dag, men jag hade inget val. Det skulle få vänta tills i morgon.

Nästa eftermiddag, jag tenderade att den uppgift som jag trodde skulle vara ett lätt jobb—jag knappast hade för mycket att rensa ut, eftersom skrivbordet är ganska liten.

Jag började ta av högar av böcker och papper och bilder som lager bordsskivan. Då började jag att dra ut mappar och filer som var i cubbies under. Jag började läsa igenom sidor av medicinska dokument och brev till mina barn, sortering via kontoutdrag och gamla jobb utvärderingar. Jag satt på golvet i mitt sovrum med ca 10 högar av välorganiserade val: avfall, återvinner, hitta en plats för det, ta det till mina bokhyllor, etc.

Jag fick en bra start, men jag sakta inse att jag hade ett större projekt än jag trodde när jag började denna uppgift.

Där kommer jag att sätta dessa papper? Jag fick en brilliant idé! Om jag rensa ut medicin hyllor i min garderob, jag skulle kunna sätta dem i det!

Jag öppnade skåp och gick till stan, inse att det fanns flera mediciner som löpte ut 2012. Jag behövde sortera och rensa massa mängder av flaskor och piller som utfärdades år sedan.

Jag har också upptäckt vissa dolda smycken lådor jag hade glömt bort, som jag öppnade och började att gå igenom, reflektera över när och var jag hade dem alla.

Söt.

Jag tog den nyupptäckta smycken över att min huvudsakliga smyckeskrin på min byrå och öppnade upp för att se om jag skulle passa in. Nope. Så jag började att rensa ut min huvudsakliga smyckeskrin för att rensa bort oönskade örhängen från 80-talet och skamfilat billiga ringar från dem college dagar bär alldeles för mycket på min vägt ner fingrarna.

Okej då.

Jag lämnade några mer blandade högar av smycken på byrån och gick tillbaka till den garderob där jag hittade ett par gamla i min dotters glasögon från dagis. Vilken skatt! Jag gick tillbaka till min dotters rum för att hitta bin av hennes gamla saker och drog ut den ur garderoben för att lägga glasögonen i. Jag såg hennes enorma bin av klä upp kläder i hörnet och tänkte, att hon säkert inte klä upp längre. Detta måste gå. Det kommer att göra mer plats för allt annat skit som är fortfarande i högar överallt. Jag drog tub av klä upp kläder och drivit igenom vrak av rummet för att hitta en plats för det i den plundrade korridoren.

Där!

Jag såg högar av damm och smuts på garderoben golv som räknats ut mig, så jag fortsatte att dra ut allt annat i hennes garderob. Jag ska tvätta golvet.

Jag gick tillbaka för att ta tag i alla böcker från mitt skrivbord för att hitta en plats på mina hyllor i rummet och insåg att jag inte har något utrymme för att passa en annan bok som helst. Om jag bara kunde flytta ramar runt och arrangera om några av dessa hyllor, säkert att jag skulle kunna ta mer plats. Samtidigt som man tar ut de bilder jag såg hela kyrkan Cd-skivor jag hade sparat på en lägre hylla och insåg att jag kunde stå för att lyssna på dem igen. Jag drog ut dem, började organisera dem och sätta många tillbaka i deras fall och kastade ut dem som var spruckna eller trasiga.

Alltså, en annan hög.

Jag insåg då att jag hade ingenstans för bilder från mitt skrivbord, så jag behövde verkligen en översyn av ramar för att passa in i alla mina nya bilder.

Bilder kom ner på rummet våningen, stationerad nära Cd-skivor. Böcker gick upp i deras ställe. Förutom att jag hade högar av böcker byggnad nere som verkligen behövde en sortering genom, så jag gick ner, tog tag i dessa böcker för att sedan göra mer högar av "måste läsa", "bör läsa", "måste läsa", "redan läsa" och "pass it on" och "tillbaka till ägaren." Jag bar de kära som inte är brådskande på min "att läsa" - lista på övervåningen för att lägga till den packade hyllor.

Va.

Fyra timmar senare, mitt huvud snurrar i en daze undrar vad fan jag hade gjort.

Jag tog ner återvunnet lugg och papperskorgen högen i endast fyra resor. Så jag lämnade smycken högar, ramen högar, CD högar, tidningar, toy papperskorgar, dress-up-badkar, och boken högar och kallade det en natt.

Mitt hus var helt söndersliten.

Gud hjälp mig.

Men låt mig berätta för dig, att utflyktsdisk?

Det rensas ut.

ADVERT

Lägg till din kommentar