Hur Att Försumma Din Bikini Linje Utan Att Se Ut Som Ett Djur

Första gången jag fick vaxad, jag hade ett missförstånd med estetiker, och i stället för den blygsamma bikini linje grooming jag trodde att jag skulle begärt, jag gick ut med vad en vän som beskrivs som "full baby."

Jag var konfliktfyllda: Medan hårlöshet gjorde verkligen känna sig renare, jag var inte i störande känsla av att jag byter min egen blöja varje gång jag torkade mig. Medan jag inte behöver oroa dig brushland kryper ut från sidorna av mina underkläder och badkläder, jag kände mig konstig och ur balans när jag tittade mig i spegeln och det var alla hud från halsen ner. På något sätt som halm i håret var en integrerad del av min silhouette. Det var en del av min kropp karta och utan den, min överkropp var som en stad där den 100 år gamla lusthus får slitas ner över natten och nästa dag alla är som "Vad är annorlunda här?"

© Max Penn/flickr

Under åren har jag blandat upp det. Jag har mestadels gått för blygsam, bara-i-omkretsen grooming, men jag har också valt Brasiliansk vax på syftet. Jag har vänt så att de kan få den inre kinderna (inte obehaglig, till min förvåning). Jag har sparkat mina ben upp på väggen för att underlätta hårborttagning så intim jag tror att de vaxat min bukspottkörteln. Jag har absolut inga åsikter om vad kvinnor "borde" göra med sin egen situation bortsett från det uppenbara: De bör göra vad fan de vill och ingen annan—oavsett om partners, vänner, kändisar, porr, damtidningar—behöver engagera sig.

Naturligtvis, badkläder säsongen är tillfoga sig på oss igen, och så med det, massor av människor som vill berätta för dig att sötning bättre än vanlig vax, som du inte bör någonsin rakar eftersom det är farligt, eller att du inte bör någonsin vax eftersom det inte är feminist, eller att man måste göra något innan din strand semester eller du ser ut som ett djur. Jag är här för att berätta att jag har inte bidragit med en krona till den blomstrande hårborttagning ekonomi i år, inte på grund av mina politiska sympatier, utan för att jag är lat. Jag har även varit på stranden och min (stora, svarta, Östeuropa) hår har inte varit synlig.

Med några enkla knep du kan också spara dig tid, pengar och stress när ägnas åt hårborttagning och tillbringa din sommar gör vad som verkligen är viktigt, nämligen att sola på ditt tak belagda från topp till tå i baby olja, Zinka och Solen-I.

Trick Nr 1: Få Några Clippers

Jag har Damen Remingtons version. Det är lavendel, men det är fortfarande i grunden en gammal mans skägg clipper. Jag har lagt den på närmaste miljö och klippa bort alla tangly galenskap. Det tar ungefär fem minuter och det är omöjligt att skada dig själv, och du hamnar med en mycket mer snyggt arrangemang som inte kommer att överstiga de gränser som din bottnar.

Trick Nr 2: Raka, Men Bara På Benen Och Endast Om Du Behöver
© http://blog.mijlo.com/

Mitt folk är blek hy och mörkt hår, så mina inre lår är lite brambly. Jag rakar mina underben året runt och på sommaren använder jag raklödder och en vanlig rakkniv på mina lår, för det spelar ingen roll hur väl du klippa ditt meniga i Trick Nr 1 om du har en päls som växer ner på benen. Jag vill inte raka någon högre än den del av låret som inte skulle vara det om jag var Photoshoppad att ha en thigh gap, eftersom jag har hittat någonting men gupp och klåda väntar om jag tar ett rakblad för att den känsliga bitar. Jag använder Gillette Atra rakkniv, flera steg upp från den disponibla Bic som jag dödade mig själv under en hem-grooming händelsen i åttonde klass.

Trick Nr 3: Få en Baddräkt Med Retro-Cut Bottnar
© Lands' End

Jag bär mycket primly skuren baddräkt bottnar eftersom jag tror att de är mer bekväm och mer smickrande på mig, men de har den extra bonus som inte avslöjar något hår i det inre lår/vulva veck området. Jag har inte en liten kjol botten, men jag tycker att de är bedårande och självklart ännu mer effektiv.

Trick Nr 4: Täcka Upp Elegant

Är du en av dem som knyter ett fint scarf runt hennes höfter vid poolen à la en Bain de Soleil kommersiella? Har du en devil-may-care pareo eller sarong eller andra stilrena sak som band på höften och bekvämt sveper in din gren? Vill du ha en av dessa frotté sparkdräkter jag i hemlighet ha begär? Vad sägs om dessa överallt V-neck beach cover-ups som ibland har ädelsten applikationer och kommit ner till mitten av låret? Lands' End har även simma capris med en inbyggd kjol .

© Violetville Vintage

Fan, om man är klädd i söta Betty Page 1950-talet pin-up nummer på stranden, varför skulle vi inte alla gå hela med vintage i en full-täckning Viktorianska badplats kostym med mamelucker? Det slår spendera uppemot $40 på en smärtsam procedur som bara varar i en månad eller så, eller ta saken i egna händer med Nair eller spishäll smälta-din-egen vax—och som täcker upp har den extra bonus för att förebygga solskador.

Om även dessa hår fördunklande tricks låter som för mycket besvär för er, så jag rekommenderar att du bara bege dig in i vilda au naturel. Jag tycker faktiskt att det ser bra ut och jag slags förvirrad, varför jag känner att jag måste fördölja mitt hår alls. Om du behöver bevis, även waxers får i sig på trend— full-bush-Brasiliansk är på modet i år.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar