Detta Är Hur Du Kan Få Onani Prata Med Din Tonåring

Dagen kunde jag inte hitta våra hushåll burk Vaselin, jag visste. Misstankar bekräftades när det saknas burk visade upp tom i tonåringens badrumsskåp, och just så råkade sammanfalla med det faktum att hans duschar gick från att vara fem minuter till 25 minuter lång. Ungefär samtidigt hittade jag en halvt urdrucken flaska av min favorit cherry blossom body lotion mystiskt flyttas till en annan plats i mitt badrum.

Min tonårige son hade...ahem, gjort, uhhhh... japp. ATT. M-ord. Låt oss säga det tillsammans folks, ONANI.

Jag ville inte skrika med fasa när det slå mig mot huvudet med självklarhet i det hela, inte heller jag slösa tid ryck runt det faktum att min lilla pojke var inte längre en liten pojke längre. (Se vad jag gjorde där? Hänga med mig här, för humor är det enda sättet du kommer att få genom detta samtal med din tonåring.)

Jag trodde att jag bara kunde låta det gå och inte nämna det för honom, och resten av familjen skulle alla bara tyst lider av kalla duschar och torr hud tills han flyttade ut. Men på samma gång, underhöll jag trodde att han kanske är orolig för den typen av beteende är något "fel", "grov" eller "syndiga" och jag fruktade att någon ung man eller ung kvinna någonsin ska hållas som gisslan för att sådana lögner om sina egna kroppar.

Så jag gick för det.

Men inte utan att först tiggeri min man för att ha samtal för mig, eftersom jag trodde det skulle verkligen komma från en man som hade varit där och slå det. Han avböjde av skam och rädsla, så jag gjorde vad varje modern kvinna skulle göra — jag växte genast en jävla par modiga bollar av mina egna. Och då beväpnad med alla masturbatory skämt Jag kunde memorera, jag bestämde att det var dags att låta min son vet att de förändringar som kroppen genomgår, och uppmanar dessa förändringar för med sig, är 100% helt normal.

Med andra ord, jag var övertygad om att jag lätt skulle kunna uttrycka min son att det är ingen skam som är involverade i den fysiska och biologiska funktioner som händer honom.

Det visade sig vara en hel jävla mycket svårare än jag trodde.

Jag hade väntat att jag skulle kunna vältaligt och medkänsla prata om onani med en 14-årig pojke, som om jag var att beskriva blommor som blommar i trädgården på våren till min farmor. I stället för det anförande som jag hade memorerat och djupt planerat i veckor att skjuta ut från min mun, något mer instinktiv (och jag tror att mer effektivt) kom ut.

Och det gick så här:

"OK, lyssna nu på mig för jag kommer alltid bara ha det här samtalet med dig en gång. För det första, vad du gör är helt normalt. Som 100% helt normala till den grad att om du hade några naturliga uppmanar sånt alls, Jag skulle vara orolig. Sedan tidernas begynnelse onanerar har varit en sak, så att din kropp inte gör något att det inte är tänkt att göra. För det andra, städa upp efter dig själv. Jag uppskattar att du gör det bästa du kan till slink runt och dölja det faktum att detta är nu en sak, men lämna några bevis för OCH SNÄLL, var som HELST och när som HELST. Lyssna, jag har inget emot att städa upp spyor och andra kroppsliga biprodukter av sjukdom, men jag vägrar att skrapa bort den klibbiga rester av mina framtida barnbarn utanför dusch vägg kakel, badrum golv, väggar för badrum, wc-stolen, och MIN GUD har MAN DÄR INTE DU GÖRA DETTA? För det tredje, ingen elektronik i badrummet, du får mig? Du är också tvungen att vara lite mer, hm, effektiv i duschen, eftersom varmt vatten är inte billiga, så din 30 minuters njutning sessioner behöver göra stora nedskärningar. Slutligen, medan du är där nere, varje gång på ett tag göra en liten boll in, och låt mig veta om du har några konstiga smärtor, eller känna nya eller konstiga klumpar som du tycker inte borde vara där. Ja, tonåringar kan få testikelcancer, och lita på mig, du vill fånga det skit tidigt. Jag älskar er son. Nu, vad vill du ha på din pizza ikväll?"

Efter vad som kändes som en evighet ingen talade (det var kanske tre sekunder), men då min son ryckte på axlarna, andades djupt och sade med en sly grin som skulle göra en Cheshire cat svartsjuk, "Mamma, du är den bästa."

Och som min kollega teen moms, är hur det är gjort. Förutom om du har döttrar tonåring, så...tja, detaljer kan ändras bara lite. Lemme veta hur det går, kommer ya?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar