Hur man Känner sig Gammal. Riktigt Gamla. (Jag är Ledsen.)

Jeff och jag har alltid varit det unga paret. Vi har varit tillsammans sedan vi var 18, var den första av våra vänner att gifta sig och de första att (av misstag) starta en familj. "Du är bara barn !" vi skulle höra ganska ofta när folk har lärt sig i vår ålder, inte inser vad som är en bra position som kom att vara i. Ibland, vill vi även lägga till ett par år till i vår ålder för att undvika att dessa pinsamma konversationer.

Men sedan, plötsligt, stannade de.

För några veckor sedan, efter att låta barnen DJ våra sommaren väg resa och bär ut Taylor Swift CD som jag hade den skräckinjagande uppenbarelse att Lily är närmare 22 än jag. TJUGO I TVÅ. Förmodligen den mest roliga och sorglös tid i mitt liv; en som inte verkar alla att länge sedan... och min dotter är närmare det än vad jag är? Well, fuck you, Taylor. Tack massor för ögonöppnare.

Det har varit veckor och jag kan fortfarande inte sluta fokusera på det deprimerande faktum. Så, eftersom jag måste lida, jag tänkte att du också bör göra det. Är inte det vad bloggande handlar om?

Du kanske vill ta fosterställning nu...

1. Nirvana baby? Han är 21 nu, och förmodligen med hjälp av sina fem minuter i rampljuset som en pick up linje. I en bar. Där han kan lagligt att dricka.

2. Ross och Rachel kyss som gjorde att du irrationellt glad? Det hände för 18 år sedan. För ARTON år sedan.

3. Låtar från Pearl Jam och Soundgarden spelas klassisk rock stationer .

4. "Visste du att det mänskliga huvudet väger åtta kilo?" Kanske att du gjorde. Men visste du att den lilla Jonathan Lipnicki från Jerry Maguire ser nu ut så här?

5. Personer födda år 1997 kan köra. Lagligt.

6. Blood Sugar Sex Magik kom ut för 22 år sedan. Ett barn som tillkommit för att det nu skulle vara 21. Möjligen dricka med Nirvana baby.

7. Challenger exploderade för 27 år sedan.

8. Barn du satt barnvakt för att kunna vara gift, med barn i sin egen. (Åtminstone de jag gjorde. Duns.)

9. Johnny Depp är 50.

10. Vi är, som, grown ups.

Jag är ledsen.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar