Hur Att Avsluta En Vänskap

Minns den gamla goda tiden? De dagar som du faktiskt förlorar kontakten med de människor du ville att tappa kontakten med? Tyvärr, de dagarna är borta.

En gång i tiden kunde du lämna ett jobb och lita på att om du aldrig ville höra från de kubiska kompisar igen, så skulle du inte behöva. Gamla grannar skulle få julkort för ett par år tills meddelandet fizzled ut och löpte vänskap var tillåtet att bara blekna bort. Det var en naturlig del av livets cykel. Relationer kommer och går och det är så det alltid har varit, och är tänkt att vara.

Tills Facebook. Tack en hel del, Mark Zuckerberg.

För några månader sedan hörde jag från en gammal bekant. Hon var den typ av person som du vet för en kort tid och aldrig höra från igen. Förutom att hon hittade mig på Facebook och blev inte alltför långt bort. Skulle jag vilja träffas för lunch? Jag kunde knappt komma ihåg vem hon var, men jag accepterade. Vad hade jag att förlora?

Visar sig, några dyrbara timmar av mitt liv. Inom några minuter, mindes jag exakt vem hon var och varför förhållandet bör ha dött en snabb, plågsam död. Tyvärr hade hon inte verkar hålla med. Innan måltiden var över, jag var på något sätt avgränsades till en dubbel datum för nästa helg och inbjuden till hennes kid ' s birthday party. Egentligen är jag inte ens säker på hur det gick till.

Jag rusade hem och heter Jeff. Normalt, när jag träffa potentiella vänner och vi tar detta stora steg i en dubbel datum, jag ger honom ett tal om att vi behöver fler par vänner och att vara på sitt allra bästa uppförande. Inga grova skämt. Inga olämpliga berättelser. Ingen tredje glas vin. Den här gången, jag gjorde det motsatta. Vi behöver få ut av denna vänskap nu Jag berättade för honom. Du har min tillåtelse att vara stötande. Vara vidrig. Göra alla dessa saker som jag normalt skulle sparka dig under bordet för. Vara din värsta själv någonsin.

Och var han. Han berättade skämt som bara hör på svensexa. Han var högt och djärvt och inte tänka två gånger om att sätta sin oönskade åsikter. Han var hemskt . Det var perfekt. Vi har aldrig hört från henne igen och i väntan på Facebook begäran avbröts.

Och det, mina vänner, är hur du avslutar en onödigt uppståndne relation.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar