9 Tips Om Hur Man Ska Vara En Bra Vän

Jag har ägnat nästan ett decennium att behärska konsten om hur man blir en god vän till andra mammor. Från att lämna mitt hus en enda röra för att se till att det finns några floaters i min gästtoalett, jag kan säga att jag är en bättre vän nu än jag någonsin varit. Tur för dig, att jag delar min top 9 tips...

1. Inte göra ett bra jobb rengöring ditt hus. Jag vet inte om dig, men när jag är vid någons hus, och jag ser en liten disk-top röran, jag känner mig mer bekväm. Och – en smutsig toalett eller fingeravtryck på badrumsspegeln? Tacka Herren – jag känner mig som en normal person. Jag arbetar hårt för att se till att mitt hus är aldrig för ren för gäster – och jag kan alltid lita på min hund eller en av mina barn att göra det luktar som en gigantisk fart, vilket jag tycker är en fin touch.

2. Se till att dina barn scream bloody murder medan du är på telefonen . Mina vänner vet att när de pratar med mig på telefon, och de kommer att höra mina barn skrika och skrika. Jag gillar att se detta som en speciell gåva jag kan ge mina vänner. Antingen får dem att känna sig helt normalt när deras barn är också skriker i bakgrunden. ELLER – det gör dem känna att de är bra mammor, eftersom deras barn INTE skriker i bakgrunden.

3. Bränna middag när du har middagsgäster. När du har middagsgäster, det är oftast en bra idé att kungligt röra upp något – bara för att få alla att känna sig som stora kockar själva. En Thanksgiving jag medvetet lämnade väska av tarmar inne i turkiet och gjorde en stor affär av att ta ut den ur tillagad fågel medan vi var på middagsbordet. Alla genast kändes som att de var bättre än mig. Mission accomplished.

4. Aldrig se för att sätta ihop. Detta är en tuff en, för mig, eftersom jag tenderar att vara ganska sätta ihop. Men innan jag lämnar huset, jag försöker att röra mig upp en liten bit så att ingen känner sig dumpy när de är med mig. Ibland kan jag smeta en liten bebis bajs på mina byxor eller på min tröja. Jag har varit kända för att riva hål i knäna av mina jeans... du får idén.

5. Glömt ditt barn någonstans. Jag har inte gjort detta ännu, men jag håller det i min bakficka i händelse av en vänskap nödsituation. Glömmer ditt barn någonstans ganska mycket garanterar att oavsett vilka av dina vänner har en dålig dag – de är fortfarande en bättre mamma än du!

6. Uppdatera din Facebook-status på ett klokt sätt. Du kommer aldrig att se mig att posta saker på Facebook som " Mina barn ÄLSKAR att plocka upp sina leksaker "eller " Oh my gosh, jag måste köpa mig mindre jeans (igen)! "Nej, du kommer inte. Eftersom jag är en god vän. Istället postar jag saker som: " Man löss bara inte kommer att försvinna ." eller " Vägglöss suger! "eller " Hur kunde jag lyckas få 15 kilo den här veckan? "Att vara en god vän – tänk innan du Facebook.

7. Sluta rengöring av din minibuss. Minibussar är som gjorda för krossade guldfisk-kex, spilld mjölk, illaluktande strumpor, och kanske lite spyor. När jag slutade rengöring mina vänner kände mig normal. Och jag tyckte att det bidrog till att avvärja någon minibuss svartsjuka från mina vänner som ännu inte fått dem ännu.

8. Bär din pyjamas överallt. Oavsett vad jag har på mig, jag känner mig fantastiskt när jag ser en annan mamma bär Sponge Bob pyjamas byxor medan hon släppa sitt barn på förskola. På allvar. Du vill vara en bra vän? Rock PJs i allmänheten!

9. Lämna några luffare. Jag ser alltid till att jag har ett par luffare i gästtoalett, särskilt när företaget är att komma över. Ingenting gör att människor känner att de är en bättre all-around person än mig än att hitta ett par floaters i min potta.

Vissa är lättare att genomföra än andra, men när du får kläm på det, vi kan alla bli bättre vänner!

Relaterade inlägg: 10 Sätt Att Avsluta En Mamma Vänskap

ADVERT

Lägg till din kommentar