Hur man Inte ska Kommentera på en Blogg

Jag kärlek kommentarer. Jag längtar kommentarer. Lite ding min e-post gör när jag har en ny har jag rusa till datorn för att se vem som säger vad. Det är smickrande att få människor att reagera på de ord som du har skrivit eller delar av dig att du delar med dig. Varje bloggare som påstår att den inte bryr sig om kommentarer ljuger. Kommentarer är vad som gör en blogg blogg snarare än bara en dagbok.

Genom kommentarer, jag har lärt mig värdefull sova tips och tonsillektomi återvinnande idéer och potträning tricks. Jag har lärt mig var man kan köpa saker som jag inte kunde hitta mig själv och hur man gör den perfekta ballerina bulle på. Jag har skrattat riktigt hårt, och ofta tänkt att någons stundens ingivelse kommentar långt rivaliserade min väl planerat inlägg.

Kommentarer är också ett bra sätt att få läsare– när du säger något kvick och underhållande på någon annans blogg, är chansen att människor kommer att vilja följa dig din blogg. Men det finns också en del kommentarer om att se till att de (eller åtminstone jag) inte . Och jag verkar få en hel del på sistone. Så, jag presentera dig med de främsta kommentatorer jag skulle hellre vara utan:

1. Cut & Pasters: Det mest irriterande kommentera är den som lämnar en miljon kommentarer såsom "bra inlägg!" eller "älskar det här!" uppenbarligen utan att ha läst någonsin ett enda ord. Det är som om de försöker att få kredit genom att träffa så många bloggar som möjligt, med undantag ingen att hålla betyg utan dem. Medan det finns tillfällen när ett enkelt ord säger allt, det är uppenbart när commenter har faktiskt läsa inlägg eller inte. Och det är typ den punkten.

2. Den Shameless Plug : Om du har något relevant att länka, gå vidare, men att bara skriva "jag har en bra giveaway, se till att besöka!" pisses skiten ur mig. Kanske lägg till det vid slutet av en relevant kommentar. Kanske, men åtminstone göra ett försök att säga något annat först. Och vad händer med de människor som insisterar på att lämna sin url överallt de besöker? Om din kommentar är värd att följa, jag ska klicka på din avatar och föras till din blogg. Skriva ut det kommer inte att hjälpa dig att få några läsare.

3. Den Olämpligt Kommentatorer: Kommentarer bör vara relevanta inlägget som de följer. Detta är inte min Facebook vägg, så använd inte kommentera utrymme för slumpmässiga tankar eller meddelanden. Se till att brevlådan ikonen ovan? Använda e-post till mig. Vänligen.

4. Spammare : Det är illa nog att min inkorg är fylld med flickor från Ryssland, som vill gifta sig med mig och illegala drogen förslag, men min blogg blir överösta också? Det är inte cool. {Akismet plug-in dödar 99% av dessa, men innan jag installerade det jag fick 100 eller så dag .}

5. Anonyma Idioter : Några av mina favorit kommentarer någonsin har haft motsatta åsikter till mig. Tja, det är inte sant– min favorit berätta för mig hur rolig och söt jag är, men jag uppskattar mycket när någon tar sig tid att presentera mig med en annorlunda synvinkel. Men, bara om personen har bollar att använda deras namn. Annars är de bara att fråga tas bort. Och jag är inte rädd för att göra det.

6. Fn-Reachables : När jag var på Blogger, ingenting körde mig galnare än någon frågar mig en fråga i en kommentar och att hitta en "[email protected] kom" som avsändaradress. Då är jag tvungen att svara på frågan om deras blogg vilket inte är lämpligt eller inte att svara på alla som är ännu ruder. Och falska e-postadresser? Oy. Skaffa ett liv.

7. Den Paybackers: De "tack för att du besöker min blogg idag:" folk är inte bara oförskämt, men kränkande. Samtidigt som det är mycket uppskattat när en bloggare betalar du ett återbesök, genom att helt enkelt tacka du för att besöka dem de gör ditt lilla hörn av webben om deras blogg. Samma sak med "besök från xyz!" Du kan inte hitta något annat att säga längs med det? Då inte.

Har jag missat någon av dina pet peeves? Vad är det som driver dig galen? Eller är du för rädd för att kommentera?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar