Detta Är Hur Jag Gör För Att Kämpa För Min Oro När Det Bråkar Med Mig

Jag är inte ett stort fan av att resa. Okej, det är inte sant. Jag är ett stort fan av att resa men min ångest är det inte. Min ångest redan gör i stort sett allt för att hålla mig från att resa någonstans med min familj, men när det gäller att resa ensam? Ångest drar ut alla hållplatser.

Ångest spelar smutsig.

Denna helgen har jag rest alldeles ensam till Muncie, Indiana (se åtminstone till att försöka dölja din svartsjuka av mina resor till sådana exotiska språk) för att delta i Mellanvästern Författare Konferens. När jag skrev först upp, ångest försökt att spela bra. Den används för dess mjukare skrämma taktik...detta är dyrt och skriver bara en liten hobby. Detta är inte en smart och ekonomiskt val. Du behöver inte göra några pengar! Du har inte fått tillräckligt långt tillsammans i din roman för att detta ska vara värt det. Plus att det är totalt skit att skriva så du kommer definitivt att bli skrattade åt. Du bör vänta tills nästa år. Eller för två år från och med nu . Eller kanske du kan hitta en online-konferens. Där ingen kan se ditt ansikte eftersom även du är ful och fet.

Jag berättade ångest spelar smutsig.

När jag inte lyssna mer till den punkt, när min man vänligt sa till mig att sluta vara en idiot och bokat ett hotell, för mig), ångest kastade ner. Och det. Tänkt. Business.

Här är (i ingen särskild ordning) en lista på 10 av de bokstavligen hundratals anledningar ångest berättade för mig att jag skulle sluta min resa.

1. Det kommer att vara en brand i ditt hus.

2. Din familjen kommer att vara i en bilolycka och att de alla kommer att dö och du kommer att bli lämnad helt ensam med 3 katter som skulle glatt äter du om du dog i sömnen.

3. Du kommer att vara i en bilolycka, och du kommer att lämna din man ensam och han är definitivt kommer att få så småningom gifte om sig och hon kommer förmodligen vara betydligt varmare än du (och P. S., nu är jag förbannad på honom för imaginära att gifta sig med en varmare kvinna än mig).

4. Det ena eller det andra eller båda av dina spawn kommer att kvävas på en vindruva. Du specifikt inte köpa druvor innan resan för just den anledningen men att de fortfarande kan kvävas på en druva.

5. Ett av dina barn kommer att falla ut genom ett fönster.

6. Ett av dina barn kommer att köra i trafik.

7. Ett av dina barn kommer att låsa in sig i en tvättmaskin.

8. Ett av dina barn kommer att sätta sin eller sina syskon huvud i en plastpåse.

9. Din man kommer att få en hjärtattack i duschen och du glömde att undervisa dina barn om att ringa 911, så han kommer definitivt att dö och du kommer att få om du bara inte har den i dig raka benen regelbundet datumet.

10. Du kommer att hamna skär i bitar och vänster i ett majsfält som i Criminal Minds eftersom enligt att visa att det är vad som händer med kvinnor som reser ensam i Mellanvästern.

Ångest är riktiga människor. Dessa var mina tankar HELA 11 TIMMARS bilresa, för att inte nämna veckor mellan när jag bestämde mig för att gå och när jag faktiskt drog ut på uppfarten. Och dessa tankar? Dessa är inte ens de riktigt dåliga! Dessa tama. Ångest gillar ingenting mer än att bråka med min chef.

Min hjärna på ångest skulle vara mer bekväm om jag satt hemma i min pyjamas, gärna med en bok och en ask med kex och låst mitt barn i nice vadderat rum där de kunde noggrant ges en näringsrik kost av IV vätskor (eftersom min hjärna en gång undrade om det var möjligt att torr drunkna när vattnet går in på fel tunnelbana så det är nu om) och någon form av g-röret (eftersom MAT STRÄVAN MÄNNISKOR! LUNGINFLAMMATION!).

Ångest är verkliga och det är därför jag vill fortsätta att saker som denna skrift konferens. Scratch det. Varför Jag behöver för att hålla igång till sånt. Om jag lyssnar till min ångest, den vinner, och du vet vem förlorar? Inte jag! Ja, ja, mig men så, mitt barn.

Här är affären. Vi måste vara den vuxna vi vill att våra barn ska vara när de är vuxna. Om vi vill att ens ha en chans att sprida rädsla-smart (inte orädd...om vi inte har lite rädd att vi förmodligen inte skulle göra det tidigare års ålder 2) barn måste vi visa dem att frukta-smartness (ja, det är gjort upp; jag slår vad om att du inte kunde berätta). Om vi hoppas att våra barn kommer att ta chanser som de inte behöver se oss ta chanser. Om vi ber att de ska följa sina drömmar och passioner, som vi behöver för att följa våra egna drömmar och passioner.

Ångest säger mig en hel del skit berättelser som kokar ner till rädsla. Rädsla för att misslyckas, rädsla för förlust, rädsla för att misslyckas, rädsla för att ta risker, rädsla för att misslyckas, och nämnde jag att rädslan för att misslyckas? Kämpar med ångest som ser ut som mig att ta risker, att vara obekväm, och att göra saker jag brinner för oavsett vad. Att bekämpa ångest ser ut som misslyckas och försöker igen om och om igen. Är det svårt? Ja. Finns det dagar som jag verkligen inte lämna huset på grund av det? Är säker. Men för mina barns skull, jag måste kämpa.

Sanningen är att jag fortfarande kan ge upphov till rädda barnen. Jag vet att jag inte kan hålla allt som panik från att nå dem och de kan få ärva lite av min ångest. Mitt jobb är att lyssna till vad ångest är verkligen tala om för mig och gör det motsatta. Ångest säger inte följa med på resan? Gå på resan. Ångest säger stanna i sängen hela dagen? Gå till stranden. Ångest säger någon som kommer att drunkna på stranden? Ta några flytvästar och simma 5 meter från lifeguard medan du räknar antalet barn i din vård över och över.

Om ångest kommer att spela smutsig, då så kan jag

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar