Hur Att Se Till Att Ditt Barn Ska Bli Värsta Möjliga Sliprar, Någonsin I Världshistorien

Jag är en sömn misslyckande.

Om jag skulle skriva en bok om att sova, det skulle heta " Hur Att Se Till Att Ditt Barn Ska Bli Värsta Möjliga Sliprar, Någonsin I Världshistorien ."

Bestseller, ja?

Jag har en gäst inlägg om en bloggare erfarenhet att få sina barn att sova. Hon är anti "gråter ut", och har valt att hålla sina barn med henne tills de är 15-18 månader och sedan flytta dem försiktigt för att dela rum med syskon. Den är söt och skönt och vad som fungerar för hennes familj. Som allt annat i föräldraskap, det är verkligen allt som betyder något. Det finns inga rätt och inga fel, Det är föräldraskap, inte SATS.

Faktiskt, jag tar tillbaka det. Det är oförrätter och där sover, och jag gjorde dem alla.

Om det finns några mammor där ute som kämpar med att sova, eller undrar hur man bäst närmar sig det, jag skulle vilja dela med dig exakt vad jag gjorde så att du kan göra raka motsatsen.

Du är välkommen.

• * Tvinga ditt barn att sova ovanpå dig . Jag kunde inte amma Lily, och var övertygad om att hon aldrig skulle bond med mig på grund av det. För att uppnå en känsla av närhet, jag tvingade henne att sova på mig under hennes tidiga dagar, vilket naturligtvis resulterade i något annat än en nyfödd som inte kunde sova om hon inte var på topp av mig. Det tog flera månader att ångra.

• Behöver inte få dem att gråta. Någonsin. Trots mitt namn, jag är en pussy när det kommer till att höra mina barn att gråta, speciellt när jag vet att de kan bli tröstad bara genom min närvaro. Den minut de släppa ut minsta gny, jag skulle vara i deras rum för att rädda dem. (Från en vilsam sömn.)

• Inte anger någon typ av rutin . Jag har alltid trott att det var irriterande när folk inte kunde lämna huset på grund av att deras barn behövde en tupplur vid en viss tidpunkt och lovade att min barn skulle vara flexibel. Och de är, rätt upp förrän 11 på kvällen.

• Somna med dina barn . Evan sover i sitt eget rum, men bara om jag är med honom, i hans dubbelsäng, fullproppad upp mot väggen.

• Bli en oavsiktlig co-sleeper. De flesta nätter, minst två av tre av mina barn hamna i min säng. Det hände sig av lathet (det är så mycket enklare att bara låta dem i sängen än att gå alla vägen ner hallen,) men är nu ett mönster som vi bara inte kan fly.

• Få dem som används för att sova i bilen . Så de bara, du vet, vill sova i bilen.

• Har ingen plan . Jag är en flyga av stolen av mina byxor typ av förälder, men sömn är undantag, där jag tror att en plan är värdefull. Det finns en gazillion böcker på olika sova metoder för en anledning– de fungerar. Det kan ha varit klokt att ha läst en.

Så, det du gå. Akt på mina varningar och jag ser många vilsamma nätter framåt för dig och ditt barn.

Till skillnad från oss.

ADVERT

Lägg till din kommentar