De Hetaste Julklappar Från Förra Året – Var är de nu?

Välkommen till den tid på året då dessa tre små ord som hörs mer än någonsin:

I. Vill. Att.

Så jag gör en mental genomgång av de mest eftertraktade/eftersökta och hetaste julklappar från sista Jul, jag ger ett stort öga rulla och två stora tummen ner till den följande inköp för mina söner, nu åldrarna fem och åtta.

Tack för ingenting, Santa Claus...

1. Den Furby(s). Dessa var två stor biljett objekt förra året – som en av de sista gåvor pojkarna öppnade – jag körde från Toys 'R Us till en annan för att jaga en blå Furby för min fem-åring i December förra året för att DET skulle VARA BLÅ. Både Furby är även deltog julbord på min mor-i-lagar hus som var söt och intressant för ungefär 0,5 sekunder eftersom de aldrig hålla käften. De nu är bosatta i botten av garderoben och skrämma skiten ur mig när jag vakuum. De har också plåga hunden till något slut. Så ja, tack Tomten.

2. Lätt Att Baka I Ugnen. Åh Enkelt Baka i Ugn, jag var så upphetsad när min yngre son bad för dig eftersom jag hade en för när jag var liten! Sam är min sous-kock och älskar att laga mat – när han växer upp kommer han att vara en kock så hell yeah, vi tillbringade femtio spänn på denna rosa mardröm som är nu på tippy-översta hyllan i köksskåpet tillsammans med olika blandningar för att gå med på det – oöppnad/orörda. Vi gjorde några tråkiga "cupcakes" ett par dagar efter Jul förra året. Epic Enkelt Baka MISSLYCKAS – att sak kan hålla sig gömda för alla jag bryr mig.

3. Den Cykel. Denna cykel som var gömd i ett garage för min äldre son – nära slutet av denna öppning galenskap vi sa till honom att gå och titta i garaget och viola! En ny cykel var sitter där med en av dessa gigantiska rosetter på det! Jag kunde inte vänta med att se hans ansikte! Han kommer att älska det! Det hade dödskallar på och det var allt svart och LILA! Jag tror att Jake trodde att cykeln var ett skämt som han utbrast: "Pappa...det är ROSA!!!" Cykeln har blivit riden kanske en gång – jag sa att jag skulle ta det till en cykelaffär och få någon offensiv "rosa" reservdelar som avlägsnas. Spola framåt ett år senare och det har inte hänt. GOD JUL.

4. Lego är. Jag är så glad att Lego objekt som finns med på listan detta år ( igen ) i super-hög efterfrågan på grund av att ja – VI BEHÖVER MER LEGO SKIT.

5. Science kit. Jake ville ha en Magisk Science Kit och Sam ville detta ljus upp Gandalf-som personal. Jag vet inte var fan inälvsprodukter av att science kit gick, för allt jag vet att hunden ätit paket av experiment och det är därför hennes mage gör så oroande ljud idag. Eller kanske det var verkligen magiska och det bara försvann – jag vet ärligt talat inte. Jag vet rören i olika färger leva i skåp, lådor, lådor, garderober och påsar under hela mitt hem. Jag vet också att lysa upp personal var bruten sekunder efter att ovanstående bild togs. Några SEKUNDER.

6. Skylanders. Sist men absolut inte minst – crème de la crème – de sista gåva från Santa att två av dem – Skylanders! Den här video spel till Wii var det bästa någonsin och kommer att vara livsförändrande! Förra veckan Skylanders såldes av två av dem på eBay. Hur kunde de mest eftertraktade gåva objekt av 2012 inte ens leva för att se nästa Jul??? Allt de har kvar är denna dumma portal – vad fan ska jag göra med det?

I år vet jag inte vad jag ska tro när de rabbla vad de vill. De verkade så passionerad om vart och ett av dessa klädskåp bostad/auktioneras ut till högstbjudande objekt exakt ett år sedan.

Dessa gåvor kommer nu vann utan att någon vetskap, eftersom jag är säker på att om de såg att jag ger bort dem för att de skulle falla plötsligt i la-la-kärlek med dem igen.

För som... fem hela minuter.

ADVERT

Lägg till din kommentar