15 Saker Jag Hoppas För Nya Föräldrar

Jag har vänner som är på väg att få sitt första barn. De är bra människor och att inte göra det irriterande när de agerar som om de vet allt i förväg... ni vet, precis som jag gjorde. Jag tänker på saker som jag skulle ha önskat mig om jag kunde. Istället ska jag önskar att dessa saker för dem...

1. Jag hoppas att ditt barn hatar Caillou. Jag skulle vara att trycka in det för att säga att jag hoppas att ditt barn hatar Caillou OCH Max och Ruby även om det är verkligen det mest att föredra (men minst troliga alternativet.

2. Jag hoppas att ditt barn hittar en sak som de kärlek som gör dem tysta; en baby knappen ljud av olika slag som en napp eller en 25 dollar giraff. Jag hoppas att de saker de älskar inte en en av ett slag men mest hoppas jag att det inte är din boob. (Min äldre son hade en napp och sedan en filt som heter Chachi för en viss Charles som var ansvarig)

3. Jag hoppas att inte sova/inte åka i bilen lätt/aldrig potträning/hata har sin blöja bytt du får bara en. Varje baby jag vet har en sak som de avskyr och jag vet inte många människor som åkte bort från var och en av dessa.

4. Jag hoppas att ditt barn föredrar sätt du vill bära dem, hink, sling eller ergo . Jag hoppas att de inte också vill sova som denna.

5. Jag hoppas att du undviker att Pinterest. Det finns en tid och en plats för allt, och det är inte nu.

6. Jag hoppas en dag du har möjlighet att göra en lista och inte upprepa 3 och 6, och sedan insisterar på att din man att du inte ...

7. Jag hoppas att du kommer ihåg TV inte helt förstöra dig och det kommer inte att förstöra dem. Om du nu är säker på att det kommer eller om du bara inte vill det hoppas jag att dina vänner inte gör ansiktet på dig.

8. Jag hoppas att du inte träffa någon i Nordstrom kvinnor lounge som verkar salvia och lugn mata er med lite skit att deras metod (bilaga, sears, eller jag vet inte baby whisperer) är det enda sättet och då du känner dig som en åsna när det inte fungerar för dig. Affären är att allt fungerar för dem och deras barn, men det kanske inte för deras nästa eller alla och alla dina barn.

9. Jag hoppas att du har en bra, trygg vän att prata med. För att mamma skulle kunna vara en del av en anslagstavla, din high school bf eller någon från din Lamaze klass. Jag hade inte älska Lamaze klass visade familj som jag hade skrivit i min framtid, som PÅ alla. Min var min high school bästa vän och amning konsult som heter Marilyn. Dessa två låt mig vara spazzy, lugnade mig när jag var orolig, och verkligen lyssnade bara.

10. Jag hoppas att någon förbereder dig för vad händer i några dagar efter det att du har en baby och använder ord som "maskstorlek kalsonger" och "surfingbrädor" för att beskriva de skydd som du behöver.

11. Jag hoppas att du har en partner som hjälper dig även om att hjälpa är att veta när man ska ta ett steg tillbaka eller ta med dig maten.

12. Jag hoppas att du får lite slack från vem det är du behöver slack från . Jag hoppas att du får det utan att behöva gå hela 70 svett hog, "Cut me some slack" på em.

13. Jag hoppas att du inte känner att det är en tävling eftersom det kommer att vara Mammor där ute som försöker att göra det till ett. Skär dem lite slack de är sannolikt ännu mer orolig än du är.

14. Jag hoppas att du får en realistisk version av vad som "post-baby body" är och att du inte läst något med denna titel i det. Det kommer att ta en minut och poserar för Playboy eller catwalking för VS handlar om genetik och sannolikt en lil' Lucifer affär.

15. Mestadels, jag hoppas att du kommit för att lära sig vad det tog mig alldeles för lång för att... för Att du är byggda för att vara ditt barns förälder. Du KAN göra det, dina instinkter är sannolikt plats på, och alla dina barn verkligen vill ha är du. Du med mörka ringar under ögonen och under dig bröst leda till att du läcka igenom) Dig med alla dina frågor till läkare och du med alla dina tvivel, brist på erfarenhet, och konstant undrar om de andas. Du.

Relaterade inlägg: Du Kan Vara En Förälder Om...

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar