Därför Hoppas Jag Att Mina Barn Ska Vara Vänner Med Sina Barndoms Vänner För Evigt

Min pappa var i det militära, så jag flyttade runt en hel del som barn. Att växa upp, jag lärde mig några viktiga förmågor för att klara. Jag kan göra vänner verkligen enkelt. Och sedan är det bara att så snabbt, att jag kunde glömma bort dem när min familj flyttade till nästa bas. Det var nödvändigt. Annars har jag varit i tårar för majoriteten av min barndom. Alla mina vänner var militära barnen också, så någon bästa vän var alltid på väg bort.

Det var inte förrän precis innan jag tog examen high school, som jag hittade vänner som skulle sluta upp att vara min tur-eller-dö är även nu, över 20 år senare. Jag insåg, när skolan var slut, att jag inte har en besättning. Jag kopplade mig till en grupp tjejer som var med och gör alltid något kul, och de har inte kunnat bli av med mig sedan dess.

För några månader sedan, en vän från förr i tiden skickade ett par bilder på mig via Facebook messenger. När jag såg dem, ropade jag. Jag har inte många bilder på mig själv från middle school, och eftersom jag har förlorat kontakten med alla som jag kände då, utom för en vän, som jag inte kan nå ut till någon annan för att se om de har bilder som jag kan ha. Att hela tiden av mitt liv är papperslösa med undantag för några få saker som jag ibland kan komma ihåg.

Jag vill ha en annorlunda upplevelse för mina barn. När jag ser folk som har vänner från elementära, eller ens i förskola, förskoleklass, det gör att jag önskar att jag hade människor i mitt liv som kände mig sedan för evigt. Det gör för en annan typ av vänskap. Att växa upp med någon från barndomen till vuxenlivet innebär att du har någon annan som kan bekräfta dina erfarenheter. Dina minnen har en större chans har aldrig glöms bort för det är inte bara du försöker att komma ihåg saker.

Jag känner att jag gått miste om något i livet genom att inte ha vänner från när jag var liten? Absolut. Det har alltid funnits en känsla av instabilitet på grund av min familj ständig rörelse . Åtminstone om jag fortfarande var nära att människor som var på olika ställen jag bott, jag kanske inte skulle ha så många fall där jag känner att jag inte hör hemma någonstans.

Min man ville inte växa upp på det sättet. Han vet fortfarande massor av människor från sin barndom, och när de träffas, de har roliga historier att berätta och minnen att dela. Jag ser dem skratta och prata om hur saker och ting brukade vara och känna lite avundsjuka. När du har vänner som är lika gamla och går tillbaka så långt som att, det lär du hur de värderar relationer. Du har också en starkare känsla av självförtroende eftersom du vet var du kom ifrån och du har bevis.

Jag sätter mina barn upp nu för att ha långvariga barndom vänskap. Det krävs hårt arbete från min sida, men jag finner att andra föräldrar verkar vara lika intresserad av att hålla våra barn ansluten som jag är. Vi började med att sätta min dotter i en skola som bara har en klass per årskurs och som går upp till den 8: e klass. Vi förlorar en student eller två varje år, men för det mesta, dessa barn gör allt tillsammans. Från basket till Girl Scouts, playdates,och summer camp, de vänskap frön planteras djup . På bara 9 år gammal, min dotter har redan fyra fasta år av relation med de flesta av barnen, och 5 eller 6 med de som kom från förskola med henne.

Det är lite av en " heavy-handed strategi, jag vet. Kanske är jag projicera några av mina frågor om situationen. Det värsta som skulle kunna komma från att arbeta för att se till att mina barn bo nära sin barndom vänner är att de bor nära sina barndomsvänner. Jag hjälper till med att bevara sina minnen. När de är vuxna och berätta om hur roligt de hade med sina tonåriga kompisar, de kommer att tacka mig för det.

ADVERT

Lägg till din kommentar