23 Tecken På Att Smekmånaden Är Över

När min make och jag först började dejta, vi var de sötaste paret på planet. Vi kunde inte stå ut med att vara ifrån varandra och vi njöt av att även den vardagliga; vi livsmedelsbutiker handlat tillsammans och vi satt bredvid varandra som vi betalade räkningar. Vi utövas tillsammans, vi tittade på samma tv-program, och vi njöt av att utforska staden vi flyttade till efter college. Det var så mycket "vi", "oss" och gemenskap att det är ganska chockerande våra vänner ville inte lämna oss och våra sackarin lovey-dovey beteende. Allvarligt, vi var löjliga. Och bara så förbannat söt.

Smekmånaden fas var underbart när vi gifte oss. Vi gjorde gourmet måltider tillsammans och avslappnad på vår veranda i gungstolar, ofta drömmer om pitter smattra av små fötter kommer till den nyligen renoverade trägolv i vårt familjerum. Vi var glada, i kärlek, och helvete, fortfarande så förbannat söt att det gör ont.

När vårt första barn kom, vi arbetade hårt för att hålla magin levande, men låt oss vara ärliga — det är inget hot eller sexig om att pumpa bröstmjölk på köksbordet som din man äter frukost. Inte för att jag gjorde det eller något (jag ljuger). Efter några års äktenskap, var det tydligt att om vi i detta äktenskap sak för lång tid, jag var tvungen att komma över det faktum att han kan lukta upp badrummet är värre än någon gorilla utställning på zoo. Och han var tvungen att acceptera att titta på mig sätta på en sport-bh är inte något som någonsin kommer att göra honom kåt.

Romantik och tecken på tillgivenhet har tagit på sig en annan roll i våra liv efter 17 års äktenskap samt om jag är ärlig. Även om vi kanske inte har fyrverkerier och middagar med tända ljus varje kväll längre, vi har en varaktig förbindelse som bygger på en ömsesidig förståelse som jag kommer att binge-titta på Orange Är det Nya Svarta i sängen medan han snarkar som en 747 på ta bort.

Medan romantik är mycket levande i vårt hus, jag kan försäkra er, smekmånaden är låååång över. Här är några andra tecken på att smekmånaden fas kan vara över i ditt äktenskap också.

1. Sista gången du gick ut på nyårsafton, det var Y2K.

2. Du har slutat att försöka behaga sin mor.

3. Granen är fylld med presenter du köpt för dig själv. Och du är verkligen entusiastiska över dessa fleece leggings.

4. Romantik är en ny varmvattenberedare köpte precis i tid för alla Hjärtans Dag.

5. Två ord: tack färger.

6. Du har gått till sängs arg en eller två gånger eftersom ditt bröllop dag. Okej, 562 gånger.

7. Du behöver inte längre fnissa när någon ringer dig "Fru"

8. Du har övervägt att kasta dig att Byta den Trasiga Bröllop Apparater" dusch i tid för ditt 10: e bröllopsdag.

9. Glöm godis och rosor. Vägen till ditt hjärta är din man tömma diskmaskinen utan att bli tillfrågad.

10. "Jag ska ta hand om läggdags" är förspel.

11. Du både rulla dina ögon när du ser ett ungt par att kyssas på offentliga.

12. Du har inte varit på ett bröllop i 15 år.

13. "Middag och en film" är nu Netflix och avhämtning.

14. Du kan köpa dina underkläder på Costco och du ger noll knullar.

15. Kärlek anteckningar på badrumsspegeln har ersatts med "Ta hem mjölk eller inte komma hem" texter.

16. När du kallar någon för "nalle Puh" du är faktiskt hänvisar till en uppstoppade djur.

17. Din man inte längre gör skämt om att ha extra personer går med dig i sängen.

18. "Kläder valfria dagar" nu gäller endast de barn i ditt hus.

19. Du kommer hem från din dagliga köra med bara en kaffe från Starbucks.

20. Din man inte längre låtsas att märka när du har fått höjdpunkter eller en ny klänning.

21. Han trimmar hans näsa hår som du klippa dina tånaglar och ingen av er som tycker att det är konstigt .

22. Du ger honom det stinker i ögat när han försöker att gå med dig i duschen. Kom igen, dude, det är ett ställe jag behöver inte lyssna på barnen gnälla.

23. Den enda gången du tända ljus nu när strömmen ut från en storm. Eller när han är förorenat badrum.

Jag behöver inte svepande romantiska gester som jag gjorde när jag var 20. Dessa dagar, jag ska nöja sig tvättservice faktiskt gör det till tvätt korgen och rätter som sätter i diskmaskin. Samtidigt som jag saknar att få blommor oväntat ibland, vad jag inte får missa är att behöva låtsas eller att försöka imponera på min man. Han har sett alla av mig — det goda, det dåliga och det fula och att han fortfarande ger mig det sovrum ögonen flera gånger att jag kan räkna på en vecka, även när jag bär dessa leggings han gav mig i Julklapp.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar