Varför jag Inte Besvära sig med Att Försöka Hem-Skola Mina Barn

Det är mycket snack och alla runt omkring mig om de fasor som offentliga skolor. Jag har också många vänner som hem och skola, och som jag läkare min Diet Coke när mina barn är lyckligt bort från mig jag tänker på vad ett verktyg som jag är.

Denna morgon Scott arbetade hela natten, så att få barnen redo för skolan var alla på mig. Här är vad jag lät som:

"Lucy. Lägga skorna på. Lucy. kamma ditt hår. Lucy. Vad? Har du bara torka näsan och lägga den i din lugg? Du är 10 år gammal, varför är jag sätta dina skor på? Asher, äta din toast. Nej, du kan inte ha tre apelsiner till mellanmål idag. Varför? Eftersom du inte äter en apelsin jag packade igår och har du löper över tre veckor. Asher, gå och hämta din bibliotekets böcker. Var är de? De är precis där jag hade dig att sätta dem i går kväll, vid sidan av din säng står bredvid ruttnande fisk tank. De är inte där nu? Vart tog de vägen? Hur är din fisk fortfarande är vid liv?"

Sedan en hastig blick på klockan, och en hastig mumla under andan och skriker om att vara för sent för henne. Jag omvandla från tant minibuss mamma som galen kille från Full Metal Jacket.

Jag drar ut på uppfarten med en stor McDonald ' s cup full av vatten på taket av bilen. Min granne ser det falla och gester vänligt till mig, vilket tyder på att något bara föll av min bil och jag borde kanske vara, du vet, normala, och plocka upp det.

JAG LÅTSAS ATT JAG INTE SER HONOM OCH GUN MIN BIL PÅ GATAN.

Vi får in bilpool rad och är fast i ryggen, så jag får min arga drill instructor röst igen och skrika, "BARN! UT UR BILEN! DU KOMMER ATT VARA FÖR SENT!" Asher försök att få ut av bilen, men dörren är tung och faller tillbaka på honom. Regeln är att du får skrek på om du få ut av din bil när du är i bilpool linje även om dina barn är döende, så jag ber Lucy för att hjälpa honom. (Jag inser att jag kan ha bara gjort ett mål för undervisning i hemmet här.)

Vid denna tid Asher börjar gråta och Lucy öppnar dörren för honom.

"MAMMA! JAG HAAAAAAATE DIN VAN DÖRREN!"

Jag gun bilen ner bilpool lane, irriterad på allt.

Det är då som jag ser en av mina favorit lärare som jag alltid (inte effektivt) att försöka imponera och hon ger mig en våg. Hon är 20 något och bedårande och jag kan se henne svära i hennes huvud att hon aldrig kommer att bli mig ett leende hela tiden. Jag kan inte avgöra om leendet är en sympatisk eller nedlåtande.

Jag bestämmer mig för på båda, och sedan kommer jag hem och fisk Phoebe ut för henne smutsig blöja. Hon är tre och en halv.

Min syster-in-law (som är bedårande och perfekt och organiserade) hem-skolor hennes barn och det fungerar för henne. Deras hus ser ut som den uppsättning Mad Men och de kastar parterna hela tiden och ingenting någonsin ser ut på plats. Hon ser ut som detta , vilket är ett extra slag för min självkänsla.

För så länge jag slå mig över att inte ha hem-skolgång mina egna barn tills jag insåg detta: just nu, är det inte för oss. Också, jag har precis lärt mig från en vän att "många" är egentligen två ord. Skulle du lita på mig med dina barn?

Jag har en fyra år som har en lärarexamen från en liten skola i Iowa och jag lovar dig att det ingår följande:

  • Målning bilder
  • Klappa min kollega undervisning undergrads på baksidan med chiffong-färgade bomull bollar, beräknande sätt att indoktrinera barn i den Nya Världen Så sätt att tänka
  • Behandlingen Judy Blume böcker och psychoanalyzing tecken

Jag gick in i undervisningen, eftersom jag, som du vet, att bry sig om barn och ville vara i närheten av dem.

Jag lära mina egna barn massor av saker. Jag lär dem hur de ska tömma diskmaskinen och att conditioner är inte ett effektivt schampo. Jag lär dem att det luktar sopor är inte ett bra sätt att göra vänner och skvallra inte är ett bra sätt att hålla dem. Jag lär dem varje stund jag är med dem, bara det inte är "2+5 = 8" och hur man ska stava till "kylskåp." Det är bara livet saker som jag undervisar dem. Livet saker som är bra.

Livet här är viktigt.

Jag kommer att stoppa guilting mig själv över att inte göra något som tydligt, vid denna tidpunkt, inte för mig.

För nu är jag lämna undervisningen till lärarna, eftersom jag är tydligen fortfarande finslipa denna lilla sak som jag gillar att kalla "att Få Mina Barn till Skolan."

Relaterade inlägg: Det Som Ingen Talar Om För Dig Om Hemundervisning

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar