Girl Scout Troop För Hemlösa Flickor I NYC Har Första-Någonsin Cookie Försäljning

Trupp 6000 säljer tusentals cookie lådor

Att köpa Girl Scout cookies är alltid en bra idé, men nu är din order kan hjälpa en trupp av flickor som bor på härbärgen för hemlösa i New York. Trupp 6000 grundades 2017 och består av flickor i New York Skydd System.

"Jag väntade inte [blir hemlösa] för att någonsin hända mig", säger Karina sa Refinery29 . Den 12-åriga är en av de grundande medlemmarna i Truppen 6000. "Hör du om det, du ser människor som bor på gatorna, men skulle du inte tror att en verklig hemlös person som skulle se ut som mig eller alla andra vackra flickor omkring här."

Karina och kolleger trupp medlemmarna ett stort mål av cookie lådor för att sälja i år: 6,000. Och den bästa nyheten är att de redan nått sitt mål. När nyheten spreds om dessa hårt arbetande tjejer lådor och askar säljs. Men du kan ändå hjälpa – och få några Tunna Myntverk – av att köpa cookies från sin trupp online . Inspirerande trupp flickor har gled klara sina mål och fortsätta att sälja tusentals cookie lådor.

Trupp 6000 expanderar i hopp om att tjäna 500 flickor och kvinnor över 15 platser i New York i år. De flesta av tjejerna i truppen bor på ett hotell som verkar som ett skydd i Long Island City, Queens och andra kvinnojourer, enligt Girl Scouts of Greater New York . "Det var ganska läskigt," sade Karina av att leva i ett härbärge. "Jag var 11 år då. Det var tråkigt där, du hade inget att göra än att gå till ditt rum. Du kunde inte stanna ute senaste 9 p.m. Så det var skrämmande."

Det är svårt att föreställa sig den stress som dessa flickor ta itu med på en daglig basis. Även om jag alltid haft ett tak över mitt huvud, min barndom var långt från perfekt, och jag minns tydligt den roll Girl Scouts spelas. Det är en flykt från hemmet, en rolig tid att se dina vänner, och en chans att lära och växa.

"Varje flicka i fem stadsdelar i New York City förtjänar en chans att nå sin fulla potential: att ha sina ögon öppnade för möjligheter för college och karriär, att göra kärleksfull och stödjande vänner, att lära av omsorg kvinnliga mentorer, samt att kartlägga sin egen väg för att nå sina mål", förklarade Girl Scouts of Greater New York.

"Girl Scouts har lärt mig att jag kan vara vem jag vill vara, oavsett vilken ålder, vilket kön," Karina gemensamt. "Jag kan vara oavsett vad jag vill vara. Jag behöver inte vara en pojke [att göra som], jag kan vara en flicka."

Om du inte är i behov av mer sötsaker kan du också göra en donation till truppen här.

ADVERT

Lägg till din kommentar