Julklappar för Henne

Välkommen till Skrämmande Mamma Holiday Gift Guide för henne – unsponsored, obetald och enda saker som jag verkligen älskar. Men det är inte alla om mig, jag har plockat gåvor här Jag kärlek, men tror att nästan alla kvinnor jag känner skulle älska liksom. Jag menar, hur kan du inte?

Pekskärm Cashmere Handskar Du menar Jag bryr mig inte att frysa fingrarna av eller bära fula handskar med pekskärm fingrar? Plötsligt har jag inte hatar vintern så mycket. $39 från markandgraham.kom

Momma Kärlek: Hur Mamma Halvt Liv Det finns goda skäl till varför detta var boken som heter #1 Mors Dag Present 2013 New York Times Motherlode Blogg, det är fantastiskt. En brutalt ärlig titt på moderskapet, det är ganska mycket vackra fotografiska version av Skrämmande Mamma. Åtminstone jag gillar att tänka på det på det sättet. $31.50 från mommalovethebook.com

Låg-n-Go-Cosmo Metalliska Smink Fall Smink fall som lagrar all din skit och öppnar sedan upp hemma för att visa det. Så smart. $34.95 från thegrommet.kom

.

Mineral leather wrap armband Jag inte bara älskar detta armband eftersom du kan bära med yoga byxor eller för en utekväll, men varje köp från min fantastiska vän Kiran är helt Enkelt Om stöd för konstnärerna bakom det. Denna del är gjord av döva hantverkare i Kenya, en grupp som är 85% arbetslösa. Inköp hjälpa dem att skicka sina barn till skolan och ge bättre kost och hälso-och sjukvård för dem. Kan du säga så om de flesta smycken företag? $48, simplyom.com

Den Mäktiga Väska En läder clutch som laddar din telefon. File under: Bästa idé någonsin. $90.00 från givesimple.kom

.

Ärlig och dalbanor $9.99 för 8-och dalbanor, eftersom det bara är idioter som inte använder-och dalbanor. (två av varje design) $9.99 från alwaysfits.kom

.

Capri Blue Vulkanen Ljus Inte bara detta ljus ser bra ut och luktar himmelskt, men det är det enda ljus jag har hittat som döljer lukten av piss i ett badrum som används av små pojkar. Eller män. Vad mamma skulle inte vill ha en sådan sak?
$28 från amazon.kom

Silver Kantad Hjärtformade Skålar Kanske reservdelar förändring och knapparna på den främre bordet skulle inte bugg mig så mycket om de var i dessa. $28-$38 från cwonder.com

.

Handleden Plånbok En mycket bättre lösning än att lagra din telefon och kontokort i en sport bh eller spandex shorts. Eller åtminstone mindre svettig. $16.98 från lösningar.kom

.

Punjammies Punjammies görs av kvinnor i Indien räddade från tvångsprostitution att försöka bygga upp sina liv. Intäkterna från varje köp ger rättvis handel löner, sparkonton, och holistisk återhämtning vård. Också? Hur söta är de inte? $35 från punjammies.kom

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar