Holey Sh*t: Någon Uppfinna Några Kid-Bevis Kläder

Den teknik som finns tillgänglig för oss i dessa dagar är inget mindre än fantastisk—som protes som ser ut och känns som riktiga, hem att kontrollera sig själva, och iPads som håller ett litet barn att sitta stilla i mer än tre minuter. Så jag skulle vilja veta varför, med alla dessa framsteg, några kunniga forskare har inte piskat upp drömmen om att varje förälder som inte gillar att kasta pengar ut genom fönstret : oförstörbara barnens kläder. Varför är detta inte en sak när det är så tydligt bör vara?

Tydligen mina barn" mycket blickar är slipmedel, eftersom de kan bära hål även i de "robusta" kläder snabbare än ett rivjärn fodrad med rakblad. De gör sina jeans svag i knäna—bokstavligen—och på rekordtid. En dag är de idrottsliga fräscha, nya, fn-blekt denim, och nästa eftermiddag ser det ut som att någon släppte loss ett pack av rabiata hamstrar över sina byxor. Jag får inte det.

De har inte kröp som en primär form av rörelse eftersom babyhood, men jag svär att det fick vara vad de håller på med hela dagen i skolan. Får de från klass till klass på sina händer och knän? Släpa till lunch på alla fyra? Spendera hela fördjupningar med ingenting mellan sina beniga knän och fläck-y gräs, men deras en gång-orörda blåställ? Jag antar att det skulle vara meningsfullt, eftersom deras skor även ser ut som något jag plockade ur en container.

"Psssh. Det är praktiskt sandal med vädret!" Jag fnyser när min son nämner att det finns ett gapande hål i slutet av hans ( WTF har jag inte bara köpa dessa fyra månader sedan?! ) Nikes vicka på en tå för betoning.

"Men mina fötter blir kalla!"

"Så ha två par strumpor. Få jolle vita så att de ska smälta in."

Medan vi är inne på ämnet, jag skulle vilja veta vem sa att det inte var en bra idé för barnen att hålla bära haklappar i, säg, tonåren. För om jag hade en dollar för varje jelly eller popsicle eller fett fläck rann ner framför sina tröjor, jag maj har nästan tillräckligt för att finansiera nästa säsong garderob. (Deras, inte min.) Jag är också nyfiken på hur man kan plötsligt att utveckla ett hål i axeln— axeln— en utmärkt T-shirt. Eller varför kragar börjar se ut som att de är som gnagde på. De följs av en hungrig svärm av fjärilar när de kliver ut genom dörren? Det kan också förklara varför deras ryggsäckar upplösas i en takt som bara något långsammare än sina kläder. I slutet av läsåret, när det är nästan shorts säsongen och jag vägra att köpa en annan bok väska för en månads användning, mina barn är praktiskt taget hålls ihop med tejp och hoppas.

Jag har försökt att övertyga dem om att de tunga knä fläckar är där det händer, mode-wise, men de ser bara på mig med oblyga skepsis. (Av någon anledning, du bär clam-diggers och en oversized tröja och Crocs och strumpor en tid till skolan drop-off och plötsligt ditt barn aldrig lita på din stil myndigheten igen. Hmmph.)

Jag är trött på att ta bort objekt från torktumlare med spänning, be att de hålls samman för att bara en mer tvätta cykeln. Så snälla, forskare och uppfinnare av världen: att Hjälpa oss. Du har gett oss material som kommer att stoppa en kula i dess spår, men ingenting kan stå emot allt skitsnack spektakel barnen får upp till. Jag är härmed erbjuder upp hela mitt liv besparingar till någon som kan uppfinna en livskraftig, slitstark lösning.

Men jag menar, inte förvänta sig en hel del. Jag har tillbringat större delen av det att byta ut barnens kläder och skor.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar