Vi är Med Henne: Större Än Trångsynthet, Högre För Kärlek

"Vi är med dig, och du re med oss. Vi är större än trångsynthet, högre för kärlek."

Femton ord, skickade ut på Twitter-konto Hillary Clinton vid 9:00 på morgonen, med en bild av mig, min man och vår son Gabe, som fattas den dag som vi avslutade sitt antagande, den lyckligaste dagen i våra liv.

Vid middagstid, Tweet hade över 5 000 uppdrag. Med 3:30, det hade över 90 000 visningar. Med 4:00, jag fann mig själv i ett badrum stall på jobbet, mina tunga bröst och tajt, tråkigt som jag hade trott de framsteg som vi hade gjort med äktenskap mellan könen hade torkat världen av sitt hat. Jag var så, så fel.

Trots de gillar och favoriter, min Twitter tidslinjen hade exploderat, det glada livet på en Hillary Clinton-anhängare att bli något annat, fyllda med uttryck av ilska och hat och ilska och hot. Enkelt uttryckt, det var beklagligt . Jag kunde inte hålla upp med anmälningar i tid, precis när jag hade en till Twitter och blockerade en annan, mer än 20 hade vuxit upp i min tidslinje. Hade jag varit inriktat på alt-höger.

Jag delar följande citat med dig så att du kan se vad som händer när du uttala stöd för Hillary Clinton på internet, det hemska plats där fegisar går att göra sin egen ilska och osäkerhet problemet med andra. För din förmåga att navigera hat med mest flyt och lätthet möjligt, jag har grupperat dessa uttryck i kategorier. De presenteras som de var Twittrade, trots min lust att spell-check.

Anti-Hillary Tweets

Dessa var de vanligaste. Människor som uttrycker deras tankar, alltför ofta med inkonsekvens.

"smh du inser att Hillary är den största lögnare och hycklare runt rätt? Hon bara vill ha din röst"

"så du är glad över att ha en annan saudi-finansierade president? #boughtoff"

"Allt hon gör är att skylla på andra för sina fel. Vilken planet lever du på."

Främlingsfientliga Tweets

Vi är en ganska vanilj familj, men jag antar att det spelar ingen roll att alt-höger när du pratar om Hillary. Vår familj provocerade anti-immigrant publiken att ta till vapen.

"Inte visa denna bild för att den inkommande vågor av Muslimska invandrare, att de inte gillar sånt."

"du inser att de flesta av donationer kommer från länder där de offentligt avrätta homosexuella bara för att vara bög...??"

"Måste importera de Syriska, anti-HBT-flyktingar! Hellary kommer att få det gjort! Syriska Flyktingar är bra HBT-allierade! LOL!"

Benghazi Tweets

Vår bild är tagen i en domstol i New Jersey, på den lyckligaste dagen för vår familj. Jag tror inte att vi var i Benghazi, men som inte tycks spela någon roll.

"Hillary kommer inte att erkänna att hon fick 4 Amerikaner dödades och avsiktligt fick topphemlig information som läckt ut. Okvalificerade och ska vara i"

"Grattis grabbar! Se till att köra hårt och snabbt om du ser Muslimer i dina sociala platser. För din säkerhet!"

"med undantag för de soldater som hon dödades i Benghazi rätt?"

Familjen Tweets

Dessa var de som böjde mina knän och översvämmade mina ögon, eftersom de lever utanför den politiska sfären. Dela min familj bild med Hillary Clinton gjorde att jag var tvungen att läsa följande:

"Den enda sak du bör känna är ett rep runt din hals pederast"

"Detta är inte en familj. Detta är ett socialt experiment... Njuta av det medan det sista. #FourthReich kom!"

"5 år senare kommer de att vara i nyheterna under våldtäkt mot barn."

"Någon kallar barnskyddet. Kid ' s gonna get antastad så småningom."

"Hur många gånger har du freaks antastad att fattiga barn? Du kan se det skrivet över hela hans uttryck."

"Äckligt. Oddsen är dessa avarter kommer att antasta honom. Livstid av terapi garanteras."

"Du sodomiterna göra mig sjuk, alla kommer att sättas i läger och tvingades att bära en rosa triangel, sedan gasade med insektssprej"

"Övergrepp mot barn. Du förstör den stackars pojkens liv att leva ut fantasier om att klä upp honom som en docka etc." "Oddsen på dessa bögar våldta boor pojke? Skamligt är detta tillåtet"

Jag är OK med en civil diskurs över den politiska oenighet Jag är verkligen. Jag saknar de dagar då jag kunde debatt fans av Bernie Sanders, och engagera dem i frågor som gällde. Min vän Samantha var och är fortfarande en stor supporter av Senator Sanders, och de samtal som hon och jag hade verkligen bidragit till att informera min åsikt i frågor som behövs för att jag ska kunna ifrågasättas. Med alla medel, utmana mig. Jag älskar en riktig debatt, en riktig konversation, och lyssna till åsikter som är annorlunda än min egen, och det enda sättet vi växer och utvecklas när människor med vilka vi är oense kan eftertänksamt och klokt artikulera korsningen av sin passion och sina erfarenheter till oss.

Men detta var inte en kommer-tillsammans med idéer eller förslag till politik. Detta var inte en diskussion eller ett samtal. Det lever och andas som ett bevis på vad som händer när folk som Senator John McCain är inte där för att leda vägen, att sprida hat, för att motverka okunskap, och för att dämpa rädsla.

Det är där vi är vänner. Vi har låtit en värld att skapas där delar av en familj bilden orsakar ett utbrott av hat, trångsynthet, misogyna , homofobi, främlingsfientlighet, rasism, och vitriol.

Titta, jag är så mycket i tanken för Hillary Clinton som du kommer att hitta, efter en noggrann och omsorgsfull undersökning av konkreta politiska förslag och utvärdering av samtliga decennier av public service, behäftad med skräckpropaganda och viska kampanjer av dem som sökt sin politiska och personliga undergång.

Men detta går bortom politisk tillhörighet. Vi står vid ett vägskäl, och medan segrar av jämställdhet i äktenskapet låt oss tänka att allt är bra för familjer som mig, vi skulle göra bra inte bara för att minnas den stora stråk av människor som fortfarande hatar oss, men att använda stunder som dessa för att styra våra handlingar, för att tillåta dem att tvinga på oss en self-empowerment att rätta fel.

Det är ingen bisyssla för min familj. Det är bara varje dag, levde fullt ut, brända marken när påmind om att dela vår kärlek med världen öppnar upp oss för att värmen av hat förstoras genom slöjan av internet. Detta är vår värld. En liten pojke och två pappor vars jobb är bara att få honom igenom det.

Att säga att hela framtiden för vår familj kan bero på valdeltagandet i November? Att jag kommer att spendera de kommande 50 dagar lever och dör med varje enkät visar att röster som dessa kan ta Vita Huset? Det är för mycket.

Hillary, vi älskar dig, och vi är fortfarande med dig. Men jisses är dagar som idag hårt om hjärtat.

Kämpa för oss, okej?

Anthony Romeo

ADVERT

Lägg till din kommentar