Hilary Duff: "jag är Frånskild, Och Det Suger'

Duff talar öppet om vad den vill vara frånskilda med barn

Som en skilsmässa med barn kan suck. Även om du inte ska vara tillsammans och oavsett hur glad du är nu, nyanser för att höja dina barn i två hushåll kan vara plågsamma. Hilary Duff nyligen öppnade upp om livet som frånskild mamma, upp-och nedgångar av co-parenting, och vikten av att upprätthålla en stark relation med ditt ex.

"Några av mina vänner säger till mig: 'Gud, det måste vara så trevlig, du får en paus från ditt barn eftersom du dela honom." Jag är frånskild, och det suger. Tja, det gjorde suga en stund, nu är det bara normalt," Duff förklarade att Redbook . "Men det är sant, jag får en paus. Jag hade Luca av mig själv för ett par veckor, ingen hjälp, när Mike var på väg, och när han kom hem, jag var som, " Han är din! Bye!'"

Duff och ex-maken Mike Comrie wed under 2010 och skilde sig i februari 2014 när deras son, Luca, var två. De två har varit nära och dela den gemensamma vårdnaden av deras son.

Att ha en hälsosam co-parenting relation är något som kräver oändligt ansträngning från båda sidor. Det är inte något som sker naturligt, men en konsekvens av två föräldrar som arbetar tillsammans varje dag för att göra det så lätt som möjligt för ett barn vars föräldrar är inte längre tillsammans. Det är svårt att förstå den sorg av att titta på dina barns liv och allt de äger för att divvied upp som en middag bill. Alla deras leksaker och julpynt nu bebor två platser istället för en. Det är svårt att sätta ord på det djupa sorg i något så obetydligt som att se ditt barn i en skjorta som du inte plocka ut för dem. Det kan vara skärande. Men det påminner också om att du ska vara tacksam för den tid som du göra har med dem att göra det bästa av det.

"Jag tror att kommunikation är mycket viktigt och att ha respekt för varandra och att veta att ditt barn är alltid tittar på" Duff berättade CNN förra året. "Vi har en hel del kärlek för varandra, så jag tror att det gör hela situationen mycket lättare."

Även när co-parenting relation fungerar så bra som Duffs", finns det utmaningar. Min ex-make och jag bor några kilometer från varandra, vi har gemensam vårdnad, föräldraskap beslut, ekonomi och en allmän känsla av att även om vårt äktenskap fungerade inte, vi slutade upp med två fantastiska barn som alltid kommer att binda oss samman. Vi är fortfarande en familj och våra barn vet att vi är ett team. De kommer att dra nytta av att vara uppvuxen med två lyckliga föräldrar, isär, men valet kommer inte utan konsekvenser för alla.

"Den tid jag tillbringar med min son, när jag är ensam leverantör, vaktmästare och underhållare, kan känna sig dubbelt överväldigande, säger Duff. "Och ibland kan jag ta med min son till en play-date och hitta mig själv avundas den enkla rytmer av två föräldrar i hushållet, på det sätt som någon annan är lugnt där för att ha ryggen eller bara ha en vuxen konversation med."

ADVERT

Lägg till din kommentar