Lustiga Bevis På Att Kampen Är På Riktigt För Kort Moms

Video av kvinnan falla i barnsäng går viral

Som en kort kvinna, det finns inte en hel del hinder i mitt liv — främst eftersom det inte är bundna till att vara någon som är längre än mig runt för att hjälpa till när jag behöver det. Men ett problem som kort mammor överallt att ta itu med är hur man får sina barn i och ut ur spjälsängar. Det är en fråga korta kvinnor kanske inte tänker på förrän de är ute spjälsäng shopping och inse att de inte kan få sina armar över sidorna av någon av barnsängar i butik.

Lyckligtvis, mamma Nikki Skarpa Biskopen fick video av hennes 5'0" mamma försöker sätta hennes barnbarn till sängs och delade det på Facebook, så nu är världen kan få en liten glimt av daglig kamp möter små mammor.

Min mamma kommer att döda mig, men jag var tvungen att skriva. För dem av er som inte känner till min mamma hon är 5 fot och har alltid varit lodrätt utmanade. Jag älskar den här galna kvinna!#Oj #AFV #Ellen #GMA #goviral #Ellentube #sharpauctionengine #legendrealty https://youtu.be/0YOTHZjj6vA

Postat av Nikki Skarpa Biskop på tisdag, November 15, 2016

Jag är 5'2". När jag gick spjälsäng shopping för min tvillingar i slutet av 2007, och jag blev chockad chockade, säger jag — att spjälsäng sidor var så väldigt hög. Jag började oroa mig för att varje gång jag sätter mitt barn att sova att jag skulle behöva försiktigt och noggrant släppa dem på deras spjälsäng madrasser. Detta oroade mig, eftersom även om alla sa att bebisar var segt, och även om detta var mitt första barn, jag var ganska säker på att släppa dem en fot eller två flera gånger om dagen var inte en super bra idé. Jag hade tur, men eftersom tiden drop-side spjälsängar var det fortfarande lagligt.

Åh, drop-side och spjälsängar. Vi visste knappt ni.

För de av er som fått barn efter att tiden för drop-sida, vad de gjorde var att tillåta dig att släppa ned och dra upp en eller flera sidor i spjälsängen så att du lättare skulle komma åt ditt barns säng. De var bra, de var vackra, och de var ibland dödliga, vilket är anledningen till att Consumer Product Safety Commission gjort det olagligt att "...tillverkning eller [sälj] traditionella drop-side järnväg cribs" från och med 28 juni, 2011.

Det var ett slag för att kortisarna överallt. En nödvändig slag, en säker slag, ett viktigt slag, men ett slag ändå.

Sedan dess har många korta mammor har varit tvungna att improvisera med hjälp av steg avföring, klättring rep och stegjärn, eller genom att helt enkelt falla i spjälsängen själv, som Bishop ' s mamma gjorde. Det finns, tack och lov, spjälsängar finns tillgängliga med "längst ner på sidan profiler," de som sitter lägre till marken, och många med justerbar madrass styrelsen höjder så kort moms fortfarande har några alternativ. Men för dem som Bishop ' s mamma (den video som nu har setts över 16 miljoner gånger) som sitter fast med fast-järnvägs -, sex-fot-tall, ogenomträngliga spjälsäng, kampen fortsätter.

ADVERT

Lägg till din kommentar