Gå Hem, HGTV. Du är Berusad.

Jag älskar en god kasta kudde så mycket som nästa person. Jag älskar shabby chic utseende, och en öppen planlösning. Det är roligt att prata om shiplap även om jag fortfarande inte helt säker på vad det är. Shiplap, shiplap, SHIPLAP. Och vem älskar inte en bra före-efter renovering?

Dessa är bara några av skälen till att HGTV är så populära. Vi älskar att titta på människor riva skiten ner och bygga upp den igen. Vi fantiserar om att äga vattnet egendom som placerar på Strandnära Fyndshoppa . Vi vill ge sida-eye till hög-underhåll fastighetsägare och gapande på civilstånd spats mellan make/maka värdar. Och vi frossa i sig skyldig glädje av att känna sig som en voyeur i hem och liv för främlingar.

Men på sistone, jag kan inte hjälpa men undrar: WTF händer på HGTV?

Är detta det verkliga livet? Har människor faktiskt bor i små hus med inga garderober och vik ner sjunker? Hur fungerar ett par som säljer kamel mjölk och hampa kjolar har råd med en miljon dollar hus på stranden? Och vad är det med alla de tjafsa och klaga? Allvarligt, det är alltid någon förbannad och missnöjd. Antingen det är husägare som hatar sina på 5 000 kvadratmeter hem eftersom det känns "för trångt," eller är det utvecklarna som är förbannad på den entreprenörer, eller ett par som är förbannad på varandra på grund levande mitt hem renoveringar som de på Fastigheten Bröder är bokstavligt talat helvetet på jorden.

Vad fan är du ens prata om, HGTV? Du gör renoveringar hemma att se lätt ut. Det är de inte. Du använder ord som "fynd" när det verkligen du menar "dyrt som fan." Du gör vända ett hus ser ut som en rolig liten sida-projekt," när det verkligen innebär att gå in i hasen upp till dina ögon, som luktar damm för tre månader, och äta ramen nudlar varje dag i ett år.

Och nu Joanna Gaines — drottning av shabby chic, upcycling, och DIY bärgning projekt — är säljer kuddar för $90 . Det är rätt — det kommer att kosta dig nästan två Benjamins bara för att få ett par matchande kuddar dina barn kommer bara att kasta på golvet eller hunden kommer att gnugga hans röv på. Och ett område matta som kostar så mycket som $2,300? Snälla ge mig en minut att lugna maniskt, hyena-liknande skratt att denna information framkallas.

Min vän Annie berättade för mig om en ny episod av Strandnära Fyndshoppa där ett par som söker en $350,000 andra hem på Hawaii. Jag är ledsen, vad? Om du har råd med en $350,000 andra hem, hör du inte på en show med ordet fynd i det. Låt oss vara ärliga, ordet "fynd" har aldrig klarat dina läppar.

Gå hem, HGTV. Du är berusad.

Kom ihåg att visa Handel Utrymmen där grannarna skulle inreda ett rum i varandras hem för ett par hundra dollar? Nu som visar var kickass. Visst, varje gång på ett tag, en husägare skulle sluta i tårar, skrikande på deras skit-smak granne, men de flesta av tiden, det var kul som fan och kan även ge oss utsmyckning tips som vi faktiskt skulle kunna komma till användning. Kan vi få mer av det, snälla? (Faktiskt, ja vi kan för att det kommer tillbaka , baby!)

När jag slår på HGTV jag antingen hamna känner dig förvirrad AF (gör folk med barn som faktiskt bor i en 300 kvadratmeter lilla hus?), irriterad på de rika-ass snobbar som är irriterade på att deras miljoner dollar hem inte har en regndusch i fjärde badrum, eller deprimerad som fan om den sorgligt som händer i mitt eget hem. Innan du slår på HGTV, jag hade aldrig hört talas om något som kallas en "drop zone", men nu har jag bara har att ha en för våra skor och jackor och andra miscellany.

I motsats till den iscensatta hem på Fastigheten Brot hennes och shabby chic inredning på Fixer Övre min familj rum är utrustade i Legos-on-the-Floor-motiv. Bilder på vår familj rum väggen är sned, och det är bokstavligen en bild av en idiot tejpade på väggen — åsna typ, inte den mänskliga typ (fråga inte). Bara ett par minuter att titta på Rafterhouse och jag hatar allt om vårt hus, varje tvivel en av mina livsval, och jag vill gå till Home Depot omedelbart och börja DIYing brand gropar, bar vagnar, och rustika bokhyllor. Ge mig alla chalk paint.

Men sanningen är, jag suger på att dekorera och ju äldre jag blir, desto mindre bryr jag mig. Mitt hus ser mindre ut som en West Elm katalog och mer som avslut rack på Target och Toys "R" Us. Och vet du vad? IDGAF. Jag kan älska en god kasta kudde, men Målet säljer några söta och kära för $12. Så har Amazon och jag behöver inte ens att sätta på sig byxor eller en behå för att köpa dem. Och let ' s face it: Shiplap verkar vara något som är roligare att säga än det är att installera.

Om jag fortfarande vill ha en drop zone. Och vid andra hem skulle inte skada heller.

ADVERT

Lägg till din kommentar