Hej A**hole Förare — Sakta Ner!

Hela stadsdel talar om mig. Jag menar, jag skulle kunna prata om mig även om jag såg mig själv stå där ute mitt på gatan och skrek ner bilar som en vild kvinna. Men, naturligtvis, har jag en fullt förståeligt skäl för mitt beteende: Det är att folk inte kan köra.

De fart ner bostadsområden där barn kasta sig som valpar. De behöver inte ens låtsas att uppenbara röd octagon civilrättsliga betyder något. Jag är inte ens att tala om en långsam, titta åt båda hållen roll-through; jag talar blåser det full på.

Såvida de inte är alla gravida kvinnor om att föda, detta är ett problem.

Vilken dag som helst, var som helst mellan tre och åtta barn fyller min gräsmatta. De spelar kör baser. De spelar fotboll. De har baseball fångster, kastar frisbee, vatten ballong slagsmål.

Jag står på min gräsmatta omgiven av att köra barn, och mellan att dela ut ice pops eller chatta med en vän, högljutt skrika på felande fordon, "Sakta ner!" Eller, "skämtar du med mig??" De har även oavsiktligt lärt mina barn en ny fult ord eller två. Så att nu innan jag ens dra upp min druthers och ställ in mitt ansikte i en bister uppsyn, jag kan höra min fem år gamla bredvid mig ta orden ur min mun, "Vad är din rush, asshole?"

Jag är samtidigt förödmjukad och stolt.

Ibland kan jag aggressivt stå på gatan och tvingar dem att sakta ner. Vid ett tillfälle, jag knäppte en bild på en registreringsskylt. Vid mer än ett tillfälle, jag var generad för att upptäcka att det var en granne som jag var skrek på. Men sedan, jag var inte generad, eftersom jag har barn att skydda.

Även om smutsig, chockad ser och fingrar överflöd, ingen hade någonsin inför mig, tills idag. När jag var lossning matvaror framför mitt hus, en svart bil körde upp bredvid mig. Fönstret gled ner och en kvinna som jag inte kände igen ropade, "jag har väntat på att fånga dig för flera månader nu."

Uh oh.

"Ja, du skrek åt mig att sakta ner."

Skit. "På riktigt?" Jag ville ta så tuff av en hållning som jag gjorde från ett avstånd, men jag var också rädd att hon skulle skrika på mig, "Öh, jo jag är inte säker på...Um..."

"Jag ville bara be om ursäkt och säga att du hade rätt."

"Åh."

Hon fortsatte med att berätta för mig att hon hade gett mig en WTF gest med handen på den tiden, men sedan insåg att hon hade gått så snabbt, särskilt ner en gata med bostäder. Hon hade väntat på att få fånga mig i månader för att berätta att hon nu driver mycket långsammare och med större omsorg.

Tja, hot damn.

Så när mina barn är ute och jagar bollar, du hittar mig där med dem som jagar bilar.

En mamma fick göra vad mamma har att göra.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar