Här är Vad som Icke-Föräldrar Behöver Veta Om att Flyga Med Barn

Jag hör en hel del av icke-föräldrar säger att de hatar att komma på en plan med barn. De går på och om hur barnen sparka platser, eller gråta utan anledning, eller bara stirra på dem för långa perioder av tid, väntar uppmärksamhet. Jag lyssnar på deras oro och nicka. Jag är nådig och icke-konfronterande. De fungerar som jag tänkt att be om ursäkt till dem för alla föräldrar. Men här är problemet: Ingen hatar att resa med barn mer än sina föräldrar. Fortfarande, flyga med barn är på väg att hända. Här är några saker jag har hört från icke-föräldrar om att flyga med barn, och vad jag skulle vilja säga till dem om jag inte var en så trevlig person:

Jag var på ett plan, och det här barnet grät hela tiden. Det var så irriterande. Hur svårt är det att hålla en baby lugnt?

På ett plan? Riktigt jävla hårt. Låt mig ge dig en lektion på barn: de Flesta av dem kan inte pop öronen ännu. Detta innebär att de flesta av flygningen, det känns som att deras lilla bebis huvuden kommer att explodera. Förra gången jag flög med en baby, läkaren gav mig droppar öra som var tänkt att hjälpa till med problemet, men jag misstänker att de faktiskt var vatten, eftersom de inte ändra skit. De har inte heller ändra på det faktum att alla familjemedlemmar tillbaka hem ville verkligen se barnet till Jul. Oavsett, om min bebis grät hela planet ride och en obildad douchebag som själv stirrade på mig som jag gjorde ingenting för att behålla barnet lugnt så att de kunde gå tillbaka för att sova bort baksmällan, leva med det eftersom Mormor kommer att ha en baby snuggle.

Varje gång jag flyger, jag fastnar i en rad bakom en mamma med en barnvagn går igenom säkerhet. Jag nästan missade mitt flyg. WTF? Gör föräldrar verkligen behöver allt som skit för sina barn?

Behöver du verkligen en nackkudde och fyra olika elektroniska apparater för att hålla dig underhållen i en fyra timmars flygning? Nej. Föreställ dig hur svårt det är att underhålla ett barn som har attention span som en guldfisk. Det är omöjligt. Detta är inte ens med tanke på vad det tar för att hålla barnen mätta och deras rumpor ren. En gång, jag var i Denver airport och två av mina barn fick diarré. Vårt flyg blev försenat i tre timmar, och låt mig säga dig en sak: jag kommer att ge dig en miljon dollar om du kan hitta blöjor i Denver flygplats. Hade jag inte väckt tillräckligt med förnödenheter, några lyckliga dömande prick som själv skulle ha varit att lukta ofiltrerade kid skit hela planet rida, sitta och titta på mig självbelåtet, och säger något i stil med, "Hur svårt är det att få tillräckligt med blöjor?"

Jag satt bredvid en mamma, och få det, hon drog ut henne idiot och började mata sin baby! Kan hon inte vänta tills efter resan?

Jag kommer bara att gå vidare och anta att även denna kränkt dig, du hade ett varv fullt av snacks (chips, godis, torkat kött, läsk). Du vill inte bli hungrig på flyget, eller hur? Tja, inte heller en baby. Använd huvudet asshole.

Detta barn kastade en stor plats på planet. Föräldrar borde lära sina barn hur man ska agera i det offentliga.

Är du berättar för mig du vill inte kasta en passform på en plan e? Planen är de mest obekväma platser i världen. Du vet, jag får det. Vi är alla fångade i det samman och håller ett flammande passform är obehagligt. Men saken är den, att du har styrkan och förmågan att kontrollera dina känslor. Småbarn har inte lärt mig det ännu. Så vad sägs om detta? Hur är det för dig att vara den större personen här? Att vara förstående vuxna, och sätta på hörlurarna och nackkudde, och hålla käften.

Varför kan inte föräldrarna bara inte resor till sina barn är äldre?

Vänta, menar du att det bör finnas en åldersgräns för att flyga? Är det vad du säger? Försöker du säga att mor-och farföräldrar borde inte se sina barnbarn på semester eller på begravningar eftersom du bara inte kan hantera att sätta ut när de reser? Familjer behöver för att resa. Inte allt handlar om dig och din komfort. Barn har en plats i denna värld, och en del av det är på plan.

Vänligen ta med din snarky kommentarer och din taskig ser ut och stoppa det. Eftersom det här är affären, föräldrar tycker inte om att resa med barn heller. Men verkligheten är, det kommer att hända. Så sätt på dig hörlurar, läsa en bok, äta godis, och ta itu med det.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar