Hemlösa Människor Är I Desperat Behov Av Strumpor, Och Detta Är Hur Du Kan Hjälpa

Jag är ganska säker på att jag inte var den första killen att ge strumpor till hemlösa människor. Men jag kan nästan garantera att ingen har delade ut strumpor till så många hemlösa människor i så många städer och länder som jag har. Under de senaste 10 åren har jag rest i över 300 städer och åtta olika länder delade ut strumpor och göra nya hemlösa vänner. Jag trodde att det skulle vara en bra idé att sätta ihop en "how-to" guide på och delade ut strumpor människor som drabbats av hemlöshet .

Men innan jag börjar med hur låt oss först diskutera varför .

Det finns skäl att dela ut strumpor är så viktigt. För det första, strumpor är ett verkligt behov av att hemlösa . Tänk dig att du har för att lagra alla dina kläder och tillhörigheter i en ryggsäck bar med dig hela dagen. Kanske har du blev två par jeans, ett par tröjor, två par kalsonger, och några strumpor. Och strumpor bli smutsig. De blir smutsiga snabbt.

Markera Horvath

Vad som händer är hemlösa tvätta sina fötter, men ofta har de att sätta smutsiga strumpor på. Medan förvånansvärt enkelt, nya strumpor är guld till hemlösa för att de ska må bra och hjälpa till att försvara från flera hälsoproblem. Som en kvinna uttryckte det, helt nya strumpor är "tätt och bekväma."

Hemlösa människor blir smörgåsar hela dagen lång, men mycket sällan får de strumpor. Genom att dela ut strumpor, du hjälpa till med ett verkligt behov och att skapa en icke-verbal samband som säger, "Du vet något om hemlöshet. Du bryr dig."

Markera Horvath

En annan anledning till att ge ut strumpor är att det känns bra att hjälpa någon annan. Ibland när jag känner mig nere eller lite deprimerad, jag kommer att fylla min ryggsäck med ett par påsar av strumpor och gå och dela ut dem till hemlösa människor och få nya vänner. Mitt problem inte går bort, men jag få ett nytt perspektiv som hjälper mig att ta itu med livet. Jag garanterar att när du ger andra människor eller av helt nya fräscha strumpor, du kommer att få alla typer av fantastiska svar tillbaka — från leenden till hopp för glädje. Jag hade även ett hemlösa ungdomar en gång skrika, "Vita guldet". Det kommer att ladda dig.

Jag får ofta frågan av folk, "Det är en hemlös person i min närhet. Jag ser honom. Jag går med honom. Jag vill veta hans historia." Bryta isen genom att ge några strumpor och sedan lyssna.

Markera Horvath

Det finns en hel del olika sätt som du kan lämna ut strumpor. Du kan, i likhet med mig, bära strumpor i ryggsäcken. Kanske bära ett par par i väskan eller i din portfölj. Du kan hålla ett par av par i handskfacket när du håller på att avsluta ramp, och det är en hemlös person, och kanske är det ljuset blir rött och det är lite besvärligt. Ta det obekväma ögonblick och förvandla det till något vackert genom att lämna de hemlösa personen några strumpor.

Låt oss nu titta på den hur för att ge strumpor.

Antalet en fråga jag får är "Vilken typ av strumpor gör jag för att ge bort?"

Markera Horvath

Det enda stil av strumpa du ska köpa män s white crew socks. Köp inte "no-shows." Köp inte tubsockor. Köp inte ankle socks. Och inte köpa svarta strumpor. Människor föredrar vita strumpor över svarta strumpor. Ibland kommer jag ta svarta strumpor och vita strumpor med mig och ge människor ett val, 99 av 100 gånger på en hemlös person som kommer att välja vita strumpor.

Personligen rekommenderar jag Hanes strumpor. De är underbara, bekväma strumpor till ett fantastiskt pris. För kostnaden av en strumpa från en av buy-en-ge-ett-märken, du kan köpa 12 par Hanes strumpor, vilket innebär att du kan ge ut sex par strumpor och hålla sex par, om du vill. Eller kan du ge ut alla 12 par strumpor för priset av 1 par av BOGO strumpor.

I intresse för fullständig redovisning, Hanes ibland anlitar mig som konsult och donerar strumpor Osynliga Människor men jag är inte kompenseras för det här inlägget på något sätt. Snarare, Hanes är helt enkelt den bästa strumpor för dig att ge till hemlösa. Jag vill att hemlösa ska ha strumpor. Jag vill att de ska ha kvalitet strumpor, så jag rekommenderar Hanes.

Markera Horvath

Mitt nästa tips är säkerheten först : Om du inte känner dig säker, inte engagera sig med någon. Nu, detta är inte bara hemlöshet. Vi lever i en riktigt skrämmande värld. Om du inte känner dig bekväm, inte gå ner på samma gata. Om du inte känner dig bekväm när någon försöker panhandle, inte engagera sig i och ge dem strumpor. Du måste kunna känna sig trygga och bekväma vart du än befinner dig. För din säkerhet kommer först.

Markera Horvath

Jag försöker att ge varje hemlös person två par strumpor. Ibland är det inte möjligt. Om jag går in i en grupp som är ganska stor, då kanske jag ska gå ner till ett par strumpor. Om gruppen är alldeles för stor, jag kan inte ens ge strumpor alls, för när jag gick i skolan sade läraren, "Om du inte har tillräckligt med tuggummi för att ge till alla i klassen, inte ta ut det." Jag går genom denna regel.

Markera Horvath

Sist, men inte minst ha kul. Några av de mest fantastiska ögonblicken i mitt vuxna liv har gått ut på gatorna med en ryggsäck full av strumpor att göra nya hemlösa vänner. Att hjälpa någon i kris med något så enkelt som ett par nya strumpor får dig att känna dig tacksam för vad du har, eftersom när du lämnar dem nya strumpor, kommer du att se en fantastisk leende, skriker av glädje, och du bara kommer att gå, "Wow. Mitt liv. Jag var upprörd över detta idag, och denna person är lycklig bara för att de fick nya strumpor?" Det är en fantastisk upplevelse.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar